Scholl Vortepen - 2 g

1
1
1
Se alle produkter fra Scholl
Varenummer: 47856

Scholl Vortepen - behandler vorter og fodvorter med synlige resultater efter 1 uge

Denne vortepen fra Scholl er et effektivt udstyr til selvbehandling af vorter på hænder og fødder. Vortepenen er klinisk testet, og giver synlige resultater på bare 1 uge!

Scholl Vortepen er baseret på indholdsstoffet TCA-ActiveTM, der grundigt trænger ned i vorten og stimulerer afskalning af den inficerede hud. Indholdsstoffet erstatter den underliggende virus og overfladens fortykkede hud med ny og sund hud. Gelen virker dermed både direkte på vorten og i den dybere virus, der har forårsaget vorten. Efter kun én uge vil vorten skalle af, så din hud igen bliver glat og ensartet. Gelen i Scholl Vortepen er desuden tilsat et blåt farvestof, der giver dig de bedste forudsætninger for en helt præcis påføring. Dette bliver endvidere gjort endnu nemmere af vortepenens præcisionsspids, der er nem at kontrollere for at undgå påføring af gelen på sund hud.

Egenskaber

  • Til selvbehandling af vorter og fodvorter
  • Præcisionsapplikator til nem påføring
  • Fjerner fortykket hud og underliggende virus
  • Synlige resultater efter 1 uge
  • Klinisk testet
  • Til voksne og børn fra 4 år

Anvendelse

Selvbehandling med Scholl Vortepen gentages 2 gange dagligt i 4 dage. Hos børn med små fodvorter eller vorter skal gelen kun påføres 1 gang dagligt.

Sådan påfører du gelen:

1. Påfør forsigtigt én dråbe af gelen direkte på vorten eller fodvorten. Hvis vorten ikke dækkes af den første dråbe, skal du påføre en dråbe mere af gelen.

2. I tilfælde af kontakt med omkringliggende hud skal den rengøres med sæbe og vand for at forhindre irritation på den raske hud. Et godt tip er at anvende eksempelvis vaseline omkring vorten for at beskytte huden.

3. Lad behandlingsgelen tørre i 10-15 minutter. Efterfølgende kan du tage sokker, sko eller handsker på.

4. Rengør præcisionsspidsen grundigt med en serviet for at fjerne overskydende gel. Sæt hætten godt fast og sørg for, at de vejledende pile ikke længere flugter. Opbevar utilgængeligt for børn.


Indhold: 2 g.

Ingredienser:

TCA-Active (Trichloroacetic Acid), Carbopol, Methylene Blue, Aqua

Se alle produkter fra Scholl
Varenummer: 47856

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.