Scholl Fodfil

Plej dine ømme eller tørre fødder med en fodfil fra Scholl. Uanset om du er til elektriske fodfile eller du foretrækker en manuel model, finder du den perfekte Scholl Fodfil her. Bliv klogere på de mange produkter her! 

Alt om Scholl | Hvorfor bruge en fodfil? | Hvilken fodfil skal jeg vælge? 

Scholl – slip af med trætte og ømme fødder!

Historien bag Scholls mange produkter starter helt tilbage i 1907, hvor den amerikanske læge med speciale i føddernes anatomi og fysiologi, William Scholl, grundlagde Scholl Manufacturing Company. Fokusset var allerede dengang at lindre smertende fødder. Her var Scholls skoindlæg banebrydende. Siden da har firmaet udvidet sortimentet til både Scholl strømper, negleolie, fodfile, behandling af fodsvamp og meget mere. 

I dag er Scholl blandt de førende brands indenfor fodpleje. Med en Scholl fodfil har det aldrig været nemmere eller billigere at behandle tørre og trætte fødder. Fodfilene har udviklet sig i en sådan grad, at du i langt mindre grad behøver at betale for at få behandlet dine fødder hos en professionel fodspecialist. Du kan nu selv købe en elektrisk fodfil fra Scholl, som passer præcis til dine behov og fødder.

Hos Med24.dk har vi sørget for, at der er et bredt udvalg af forskellige fodfile, som kan købes til en billig pris. Med en fodfil fra Scholl behøver du ikke udskifte din fodfil så tit. Du kan blot købe en ny refill til den elektriske fodfil, når den trænger til fornyelse. 


Hvorfor skal jeg bruge en Scholl fodfil?

Hård hud på fødderne kan både være kosmetisk generende, ligesom det kan udvikle sig til smertefulde hælrevner. Det er derfor vigtigt at tage hånd om hård hud på hælene eller under fødderne, så det ikke udvikler sig. Har du problemer med hård hud på fødderne, kan du starte med at kigge på dit fodtøj. Bedre fodtøj kan for mange forbedre deres hud på fødderne. 

Derudover kan du smøre din hud med en fed og effektiv hælcreme om aftenen, som trænger ind i huden natten over. En fodfil kan hjælpe med at fjerne den hårde hud, så du igen få bløde og smidige fødder. Det er vigtigt, at du finder årsagerne til hård hud på fødderne, så du kan få den rette behandling. 


Hvilken Scholl Fodfil skal jeg vælge?

Scholl har lavet et bredt udvalg af fodfile. Du kan købe både elektriske og manuelle fodfile, så du kan finde den rette fodfil uanset dit behov. 

Elektrisk fodfil fra Scholl – Scholl Velvet Smooth Dual Speed

I sortimentet finder du bl.a den meget populære fodfile Scholl Elektrisk Velvet Diamond fodfil, som er en favorit blandt vores kunder. Den elektriske fodfil er effektiv og kan benyttes ved flere forskellige hastigheder.  

Fodfilen er rigtig god til dem, der døjer meget med hård hud eller som har brug for ekstra pleje til fødderne. Du kan både benytte fodfilen på våd og tør hud, ligesom Scholl fodfilen nænsomt og effektivt eksfolierer dine fødder. Når din fodfil er ved at være slidt, behøver du ikke købe en hel ny maskine. Du skal blot købe et Scholl Refill rullehoved, så du igen kan pleje og fortælle dine fødder. 

Scholl Carborundum manuel fodfil

Denne manuelle udgave af Scholls fodfil er en effektiv og billig fodfil. Med den manuelle fodfil opnår du et super flot resultat, så du kan få flotte velplejede fødder. Du kan med fordel anvende fodfilen efter et behageligt fodbad, hvor filen både kan bruges på våd og tør hud. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?