Scholl Fodcreme

Scholl fodcreme - Sådan får du smukke og velplejede fødder

Ønsker du også, at dine fødder skal se smukke og velplejede ud? Med Scholls fodcremer er det både nemt og enkelt at pleje sine fødder, så de altid ser pæne og ungdommelige ud. Cremerne er lette at påføre, holder på fugten samt det beskyttende lag i lang tid.

Hos Med24 tilbyder vi tre lækre fodcremer fra Scholl, der er med til at skabe en perfekt glans, intensiv og fornem pleje af fødderne, således du kan forebygge fødder, der er tørre, ru eller sprækkende. For optimal fodpleje anbefales bl.a. brug af Scholls gode fodsåler og fodfiler i kombinationen af Scholls fodcremer. 

Scholl fodcreme hjælper dig på vej

En fodcreme er god til forebyggelse mod alt fra tør til hård hud under fødderne, men den er også god for dig, som blot ønsker, at dine fødder skal se knivskarpe og lækre ud i sommersandalerne.  

Specielt vind og vejr samt stoffer, der virker udtørrende på, bl.a. de naturlige olier i huden, kan gøre det nødvendigt med ekstra pleje af sine fødder. Såfremt man døjer med tørre og sprukne hæle, er det vigtigt at bruge en fodcreme af god kvalitet, og en der ikke indeholder unødvendige eller skadelige stoffer – her lever Scholl op til alle kravene.

Fodcremen fra Scholl er ikke blot super lækker og nem at påføre, den giver dig også den glans, pleje og fugt dine fødder behøver for at kunne forblive velplejede og din hud smidig samt stærk. 

De forskellige varianter af Scholl fodcreme

Hos Med24 tilbyder vi tre fodcremer fra Scholl – en til ethvert ønske og behov. Vi tilbyder en intensiv fugtighedscreme til tør hud, en Scholl Smooth Creme og et Serum. Alle tre er anbefalelsesværdige og vil med garanti gavne dine fødder og bidrage med de naturlige olier m.m. der skal til for, at du kan gå hverdagen sikkert i møde.

Hos Med24.dk forhandler vi Scholl fodcreme til skarpe priser og fornemme tilbud. Ønsker du at modtage dit produkt allerede i morgen, så tilbyder vi en sikker, hurtig og nem dag til dag levering. Du har derudover muligheden for at opnå fri fragt! 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?