Scholl Fodspray

Bekæmp lugtende fødder med Scholl fodspray

Med Scholls fodspray er det endelig slut med fødder og sko, der lugter. Scholls fodspray er nemlig effektiv, enkel og nem at påføre i sine lugtende sko og efterlader fantastiske velduftende resultater bl.a. i form af fjernelse af lugtene og bekæmpelsen af svedige fødder.

For mange af os kan det være rigtigt ubehageligt at tage skoene af efter en lang og varm sommerdag i de samme par sko, da de sammen med vores fødder ofte lugter. Hos Med24 kan Scholls fodspray købes i to forskellige varianter, og de er begge er medvirkende til at bekæmpe lugten af fodsved og holde dine sko friske til enhver lejlighed. 

Hvad er en fodspray? 

Ordet fodspray kan i sig selv lyde en anelse besynderligt, men ved et nærmere kig på Scholls virkningsfulde produkter, vil du hurtigt indse hvorledes deres gavnfulde fodspray, kan gøre livet mere behageligt for dig.

En fodspray er med til at forbygge lugtende sko, sure og svedige tæer, og er derfor et kæmpe hit imellem dem, der døjer meget med  fødder, der både lugter og udskiller meget fugt. Produktet kan dog også anvendes af dig, der ikke døjer med permanent lugtende fødder og sko, men blot døjer med det engang imellem fx efter brug af lukkede sko.

Så ønsker du at have friske og rene fødder hele dagen lang? Så viser Scholl fodspray dig vejen. 

Hvad hjælper på ildelugtende fødder?

Rigtig mange døjer med ildelugtende fødder, og det kan være meget ubehageligt og til stor gene for den enkelte - men også for andre. Med indholdet i Scholls fodspray forbygges lugten af sure tæer. Fodsprayen efterlader et velduftende og frisk resultat hver gang, og så har den til og med øjeblikkelig virkning!

Med henhold til at undgå ildelugtende fødder, anbefales det generelt at man holder en god fod hygiejne samt skifter fodtøj i løbet af dagen.

Hos Med24, kan du supplere fodsprayen med ”Beurer fodspa FB21” for et super effektivt resultat!
De Beurer fodspa FB21 hjælper både på fødder der lugter, gør dem rene og lækre samtidig med, at de giver dine fødder den afslapning, de behøver, efter en lang dag.

Købt trygt og nemt hos Med24.dk

Vi sælger Scholls fantastiske forspray, der nemt kan anvendes af alle familiens medlemmer og efterlader et frisk og velduftende resultat hver gang! Disse fås som altid til gode priser og tilbud hos Med24.dk, og vi tilbyder derudover dag til dag levering samt mulighed for fri fragt. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?