Australian Bodycare Barrier Cream - 100 ml.

1
1
1
1
Varenummer: 40504

Australian Bodycare Barrier Cream er mild og beskytter, samt plejer effektivt sart hud ved det intime område

Døjer du med rødme, irritation eller svie i det intime område i forbindelse med menstruation, overgangsalder eller inkontinens? Med denne barrierecreme fra Australian Bodycare får du en creme, der effektivt beroliger huden og giver dybdegående pleje til det intime område. Cremen beskytter, plejer og fugter sart hud ved at fungere som en beskyttende barriere. Der skabes nemlig en barriere mellem huden og de elementer udefra, der kan skabe irritation, rødme og generelt ubehag i det intime område. Cremen er vandafvisende, og derfor beskytter den huden mod udefrakommende elementer og påvirkninger - herunder bakterier. 

Cremen virker effektivt mod bakterier, fordi den blandt andet indeholder naturlig Tea Tree Oil. Igennem årtusinder har aboriginals i Australien brugt Tea Tree Oil, fordi den er antiseptisk, og virker helende og beskyttende på huden. I Barrier Cream sørger Tea Tree Oil for at holde huden ren, frisk og helt uden bakterier - så slipper du for irritationer i intimområdet.

Fordele:

  • 100% vegansk.
  • Dermatologisk testet.
  • Plejer sart hud i det intime område.
  • Velegnet til meget sart og sensitiv hud.
  • Særlig udviklet til at passe med pH-værdien i det intime område.
  • Kan også anvendes ved små rifter, hudfolder, under brystet og på røde barnenumser.

Hvordan anvender man Barrier Cream?

Først og fremmest er det vigtigt, at du anvender en god intimsæbe i området, så du holder det rent og i balance. Vi anbefaler Australian Bodycare Intim Wash, der indeholder nogle af de samme ingredienser som denne barrierecreme.

Det vigtigste er, at huden er ren og tør, før du benytter cremen. Herefter smører du et tyndt lag af cremen på det ønskede område - du kan bruge cremen på alle områder, hvor du oplever friktion og ømhed. Du kan bruge cremen 1-2 gange om dagen eller efter behov. 


Indhold: 100 ml.

Ingredienser:

Vand, Isostearylisostearat, Alcohol Denat., Polyglyceryl-3-polyricinoleat, Glycerin, Cetyl Ricinoleat, Sorbitansesquioleat, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Cera Alba/Beeswax, Glycerylkaprat, Magnesium stearate, Zinksulfat, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Tocopherol, Aluminiumtristearat, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Varenummer: 40504
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.