Australian Bodycare 3 Intimate products - 1 stk.

1
1
1
Varenummer: 53778

Den perfekte trio mod tørhed, lugt og kløe i intimområdet

Dårlig lugt, kløe og tørhed i intimområdet rammer kvinder i alle aldre, men kan være utrolig generende og ikke mindst smertefuldt. Netop derfor har Australian Bodycare udviklet denne produktpakke med tre produkter, der er særligt velegnede til pleje og beroligelse af intimområdet. Produkterne indeholder ingredienser, der modvirker bakterier, giver fugt samt reducerer tørhed, kløe, svie og irritation. Alle produkterne er pH-tilpasset og dermatologisk testet.

Intimplejesættet fra Australian Bodycare indeholder:

Intim Wash (200 ml)
Intim Wash indeholder naturlige ingredienser, som effektivt hjælper med at holde bakterierne i skak. Australsk Tea Tree Oil har unikke antibakterielle egenskaber og er derfor afgørende for at holde området rent, ligesom olien virker beroligende og lindrende på huden.

Femigel (5x5 ml)
Femigel er en vandbaseret og hormonfri gel, der udelukkende indeholder naturlige aktiver. Huden i intimområdet er særligt udsat for irritation, kløe og andre intime gener, som ofte skyldes bakterier. Femigel har et rigt indhold af australsk Tea Tree Oil, der har unikke antiseptiske egenskaber og derfor effektivt modvirker bakterier i intimzonen, så du slipper for intimt ubehag. Med Femigel får du effektiv førstehjælp til tørhed i intimområdet, irritation, kløe, lugtgener og andet intimt ubehag.

Femi Daily (100 ml.)
Femi Daily er en gel, som hjælper dig med at forebygge de intime gener. Gelen er rig på australsk Tea Tree Oil, der er kendt for sine antibakterielle egenskaber. Derfor hjælper den effektivt med at modvirke de bakterier, som sætter sig i intimområdet og forårsager irritation, kløe, tørhed og lugt. Femi Daily holder dertil huden fugtet, så du føler dig frisk forneden hele dagen. Den er pH-reguleret, så den bevarer den naturlige bakterieflora omkring skedeåbningen.

Sættet er ideelt til dig, som oplever:

  • Generelt ubehag
  • Uønsket lugt
  • Kløe
  • Irritation
  • Tørhed

Den ideelle intimplejerutine:

1. Intim Wash
Det er vigtigt, at du først vasker intimområdet grundigt med intimsæben for at fjerne bakterier, inden du går i gang med at barbere. Skum produktet op på den våde hud i intimområdet og massér grundigt ind for at få alle bakterier med. Skyl af med lunkent vand. 

2. Femigel
Det anbefales at bruge Femigel som en kur i intimområdet mod uønsket lugt, kløe og tørhed. Du bruger 1-2 tuber af produktet dagligt i dit intimområde, omkring skedeåbningen, på de ydre kønslæber og dér, hvor du ellers oplever intime problemer. 
Hvis dine gener er mindre udtalte, kan du nøjes med at bruge Femigel hver 2.-3. dag. 

3. Femi Daily
Når du er færdig med kuren med Femigel og har reduceret dine intime gener, kan du forebygge, at de vender tilbage ved at smøre med Femi Daily – enten dagligt eller ved behov.  Det anbefales altid, at du smører dig med Femi Daily inden og efter, du tager i svømmehallen, så gelen kan modvirke bakterier fra vandet og holde underlivet sundt og i balance.


Indhold:
1 sæt

Ingredienser:

Intim wash
Aqua/Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Lactic Acid, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Laurate, Sodium Lactate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Chondrus Crispus Powder, 4-Terpineol, Xanthan Gum, Tocopherol, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract.

Femigel
Aqua/Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Femi daily
Aqua/Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Hydroxyacetophenone.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Varenummer: 53778
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.