Eucerin pH5 Shower Oil Refill m. parfume - 400 ml.

1
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Sensitive Skin
Varenummer: 42416

Eucerin pH5 Shower Oil Refill med mild duft

Her får du en praktisk refill-pose, som du kan bruge til at genopfylde din Eucerin pH5 Shower Oil, hvorved du både sparer penge og emballage. Badeolien er udviklet med en pH-neutral formular, der understøtter en optimalt afbalanceret og beskyttet hud. Dens milde overfladeaktive stoffer passer på hudens enzymer ved at sikre en skånsom men effektiv rensning af kroppen, hvor den beskyttende barriere er bevaret. Desuden er produktet tilsat naturligt nærende olier, som efterlader dig med en blød, glat og mættet hud, der ikke tørrer ud. Badeolien er særligt udviklet til tør, sensitiv og følsom hud. 

Egenskaber:

  • I forbrugertests oplevede 99% en skånsom renseevne
  • 99% oplevede, at huden føltes mere beskyttet
  • 98% syntes, at produktet hjalp med at forhindre udtørring
  • 97% oplevede en blødere og glattere hud efter brug
  • Tilsat en mild parfume

Anvendelse

Massér badeolien godt ind på kroppen i badet og skyl så grundigt efter - undgå kontakt med øjnene. Efterfølgende kan du med fordel bruge en fugtgivende creme fra Eucerin Sensitive serien. 

Eucerin Sensitive Skin:

På grund af den naturligt beskyttende barriere, er vores hud godt udrustet mod påvirkning fra miljømæssige faktorer. Denne barriere reguleres ved hjælp af enzymer, som afbalancerer bakterievækst samt fugtniveauet. Ved sart hud er enzymaktiviteten dog nedsat, hvilket kan forårsage irritation og tørhed, fordi huden ikke er beskyttet. Eucerin Sensitive Skin er en pH-neutral hudplejeserie formuleret med unikke ingredienser, som hjælper med at genoprette enzymaktiviteten for en optimalt beskyttet, blød og sund hud. 

Indhold: 400 ml

Ingredienser:

Glycine soja Oil, Laureth-4, Mipa-Laureth Sulfate, ricinusolie (Ricinus Communis Seed Oil), Poloxamer 101, Parfume, Aqua, Propylene glycol, Panthenol, Tocopherol, Citric acid, Sodium Citrate

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Sensitive Skin
Varenummer: 42416

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.