John Masters Argan olie 100% - 59 ml.

John Masters Argan olie 100% - 59 ml.
John Masters Argan olie 100% - 59 ml.
John Masters Argan olie 100% - 59 ml.
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra John Masters Organics
Varenummer: 8327

John Masters Organics - 100% Argan olie til hår, hud og negle

Denne fantastiske naturlige olie fra John Masters Organics består af én eneste ingrediens - økologisk arganolie. 
Olien har fantastiske nærende og plejende egenskaber, da den er propfyldt med vitaminer, fedtsyrer og andet god næring. 

Oliens egenskaber
Olien er rig på omega-6 fedtsyrer som fremmer en sund og naturlig hud, som også udglattes. E-vitamin bidrager med sine gode egenskaber for at bekæmpe frie radikaler, så huden holdes sund og ren. Antioxidanterne i olien bidrager til at modvirke aldringstegn, hvilket betyder at rynker, linjer og pigmentforandringer på huden bekæmpes. 

Dette multi-funktionelle produkt er et musthave til din daglige hudplejerutine. Olien indeholder ingen skadelige tilsætningsstoffer og bidrager udelukkende med gode egenskaber til din krop, så den efterlades så sund som overhovedet muligt. Som USDA-certificeret og med mere end 95% økologisk indhold, er denne olie egnet til selv den mest følsomme hud. Det bliver ikke renere og mere naturligt end dette. 

Anvendelse af 100% Argan Oil

På grund af de næringsrige stoffer er olien perfekt til at bruge stort set på hele kroppen. Den kan bruges til at pleje spaltede og ødelagte hårspidser samt tæmme slidt hår som stritter. På huden virker olien intenst fugtgivende og blødgørende, så kroppen næres og mættes fuldstændig. Din hud vil føles blød som aldrig før med en strålende glød. Du kan alternativt anvende olien til at pleje flossede og skadede neglebånd - der er ingen grænser for, hvor meget olien kan gøre gavn for din krop!

Til anvendelse i håret: 
1-2 dråber fra pipetten kommes på håndfladerne og masseres herefter ind i spaltede og slidte spidser. Bevæg dig opad i håret for at pleje det skadede hår. 

Til anvendelse i ansigtet:
1-2 dråber kommes i håndfladen og påføres blidt renset hud i ansigtet. Masser olien ind i huden med specielt fokus på de helt tørre områder. 

Til anvendelse på kroppen: 
Påfør den ønskede mængde olie, og gnid den ud på de steder hvor du især oplever tør hud. Huden bør være tør og ren inden påførelse. 

Indhold: 59ml

Ingredienser

Argania spinosa (argan) oil*
*Organic ingredient

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

USDA Organic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?