Neglebåndspleje

Smukke, sunde og stærke negle og neglebånd er noget, de fleste gerne vil have. Læs mere om, hvordan du opnår dette her

38 Produkt(er)

Hvad er neglebånd?

Neglebånd er det tynde stykke bånd der sidder ved roden af vores negl. Det er til for at give beskyttelse, så bakterier ikke trænger ind mellem neglen og huden. Men som en del af vores hud, har neglebånd også brug for pleje, for at kunne give den optimale beskyttelse.   


Hvorfor får vi tørre neglebånd?

Mange faktorer kan påvirke dine neglebånd. Vind og vejr kan hurtigt virke udtørrende både på hænder og neglebånd, og hvis du hyppigt vasker dine hænder eller bruger håndsprit, kan dette også udtørre dem. Derfor er det vigtigt at sørge for, at pleje og fugte dine hænder og neglebånd, så de holder sig sunde og velplejet.  


Forebyg og behandl ødelagte og flossede neglebånd

Hvis du gerne vil have pæne og sunde negle, er det vigtigt at pleje dine neglebånd. Da flossede neglebånd ødelægger synet af de pæne negle. Men heldigvis kan det være nemt at have flotte og velplejet neglebånd.  

At du knækker en negl ved et slag eller andet, kan være svært at forhindre. Men dine neglebånd er nemme at pleje og holde ved lige, og der behøver ikke det helt store til for at holde dem pæne og for at komme af med flossede neglebånd.  

Guide - Slip af med flossede negle

Vil du gerne behandle eller forbygge flossede og ødelagte negle, kan du her se en hurtig og nem guide, som kan hjælpe dig til flotte og sunde neglebånd. 

1. Plej dine negle med en negleolie

Neglebånd flosser ofte pga. manglende fugt, men dette kan du heldigvis nemt forebygge ved at bruge en god negleolie. Der findes mange forskellige slags, men alt-i-alt gør de meget af det samme, nemlig at tilføre dine neglebånd en masse fugt og pleje. Negleolie vil hjælpe til at holde dine neglebånd bløde og smidige. 

Kom negleolien på rundt om dine negle, så du både rammer huden omkring neglen og selve neglebåndene og massér det ind. Det kan være en god ide at gøre lige inden sengetid, så olien rigtig kan få lov til at virke natten over. Hvis du bruger en negleolie to gange om dagen, vil du hurtigt kunne mærke og se en forskel.  

2. Skub dine neglebånd tilbage

At skubbe dine neglebånd tilbage kan hjælpe til, at din negle ser sunde og velplejet ud. Det er dog vigtigt, at du er forsigtig og bruger en neglebundskubber til dette. At skubbe dine neglebånd tilbage, kan også medvirke til, at dine resultater bliver flottere, når du skal lægge neglelak eller gellak. 

3. Få en varieret kost

Det er vigtigt at spise en sund og varieret kost for at få alle de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. Har du stadig problemer med at dine negle flækker og dine neglebånd er ødelagte, kan det være, du vil have gavn af et kosttilskud, som kan medvirke til at styrke dine negle og neglebånd.  

4. Fugt, fugt og atter fugt

Dine neglebånd nyder ikke kun godt af, når du bruger negleolie. Dine neglebånd har nemlig også rigtig godt af, når du bruger en almindelig håndcreme. Især personer, som ofte vasker hænder f.eks. i forbindelse med deres arbejde, kan have rigtig god gavn af en god håndcreme, som kan give en masse fugt til huden og neglebåndene. Når du bruger din håndcreme, kan du med fordel komme godt omkring neglebåndene, så de får noget ekstra næring udover negleolie. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.