John Masters Organic

John Masters Organic

John Masters Organics er produkter til dig, som både tænker på din egen krop og verden omkring dig. John Masters går meget op i at produkterne er så miljøvenlige som muligt og samtidig giver dig den bedst mulige effekt.
Produkterne indeholder ikke parabener og natrium lauryl sulfat. Ydermere er John Masters Organic produkterne ikke testet på dyr og emballagen kan genbruges. John Masters hår og hudplejeprodukter er let anvendelige og kan bruges med god samvittighed.

John Masters Organcis - Naturlig skønhed og pleje

John Masters Organics fremstiller en lang række produkter, der effektivt plejer både hår, hud og krop. Brandet blev stiftet allerede i 1994, hvor John Masters fik ideen at bruge naturen som kilde til sine hjemmelavede skønhedsprodukter. Siden da har virksomheden fortsat i samme fodspor, og gennem årene har firmaet udgivet masser af naturplejeprodukter, som er elsket verden over. 

Produkterne udvikles ud fra innovative koncepter og idéer, af eksperter der sørger for at produktet opnår den absolut bedste kvalitet, før de sendes videre til dig. Produktionen har udviklet sig fra at foregå ved en håndvask i John Masters hjem med brug af lokale økologiske ingredienser, til masseproduktion af naturlige og økologiske produkter som forhandles i adskillige lande.  

John Masters' værdisæt

Johns herbologi-studier lægger grundlaget for produceringen af brandets produkter, hvor naturens mest helbredende og plejende urter, blomster, korn og olier tilføjes til de vidunderlige produkter.

John Masters Organics går højt op i, at deres plejeprodukter ikke indeholder skadelige og unaturlige stoffer. Alle deres produkter er helt fri for parabener, farvestoffer, syntetiske dufte og silikone. I stedet tages der udgangspunkt i ingredienser med naturligt plejende, helende og beskyttende effekter. De syntetiske stoffer, der alligevel kan findes i produkterne, er dog sikret ikke at være skadelige for kroppen. 

Produkterne - økologisk naturpleje til hele kroppen

Naturens gaver har i årtusinder være brugt verden over til at hele, pleje og medicinere - og det er ikke uden grund. Naturen har utrolige egenskaber, og det har John Masters valgt at udnytte. 

Over 200 økologiske ingredienser bruges i brandets produkter, herunder rosenvand, honning, avocado, lavendel og rosmarin og mange, mange andre. Brandet værdsætter den reneste form for natur, og derfor har de sat sig for, at alle produkter skal indeholde mindst 70% økologiske ingredienser. Dette er et løfte, de med stolthed holder. Alle produkter er godkendt af USDA National Organic Program, mens de produkter der består af ingredienser, som er mere end 95% økologiske er USDA-certificerede. 

De økologiske ingredienser består af den reneste form af det naturlige produkt, og John Masters Organics vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Ved at holde ingredienserne naturlige og økologiske, tilføres produkterne masser af vitaminer, mineraler og antioxidanter som nærer din krop på den aller bedste måde. 

John Masters kærlighed til naturen, ses også i det faktum, at absolut ingen af deres produkter er testet på dyr - produkterne er derfor cruelty free. Produkterne er tilmed veganervenlige, bortset fra en lille håndfuld som enten er tilsat honning eller bivoks. Produkternes fine og naturlige emballage er langt hen ad vejen genanvendelige.

Pleje til dig, som elsker dig selv og naturen

Kombinationen af John Masters Organics naturlige ingredienser, sammen med den innovative producering, resulterer i de skønneste plejeprodukter. Brandet fremstiller både produkter, der tager sig godt af dit hår, din hud og din krop. Dette indebærer også produkter, der er fremstillet specielt til specifikke hår- og hudtyper, såsom fint, tørt og skadet hår, eller tør og akneplaget hud. Du er garanteret at finde et produkt, der passer lige til dig. 

Dette brand er det perfekte match til dig, der både går op i dig selv, og i naturen. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.