John Masters Læbepomade Lip Calm - 4 g

John Masters Læbepomade Lip Calm - 4 g
John Masters Læbepomade Lip Calm - 4 g
John Masters Læbepomade Lip Calm - 4 g
John Masters Læbepomade Lip Calm - 4 g
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra John Masters Organics
Varenummer: 5030

John Masters Organics Lip Calm - beskytter dine læber mod hårdt vejr på den mest naturlige måde

Denne milde læbepomade fra John Masters Organics er det ultimative naturlige læbeplejeprodukt til selv de aller tørreste læber.
Specielt i de køligere måneder med lave temperaturer, vind og fugt, er vores læber meget udsatte. Denne effektive pomade virker blødgørende på sprukne og tørre læber og med sin beskyttende effekt, er hårdt vejr og kulde intet problem for dine læber. 

Aktive ingredienser: 
Pomaden får sine plejende og helende egenskaber fra essentielle naturlige olier. Pomaden er tilsat jojobaolie, som fugter huden i de dybeste lag, olivenolie, der virker fugtgivende og indeholder antioxidanter, som beskytter læberne, samt hjulkroneolie der er proppet med sunde fedtsyrer. Denne olie bidrager til at modvirke aldringstegn, så læberne holdes optimalt sunde. Med det høje fedtindhold mættes læberne, så al tørke og sprukkenhed vil forsvinde. Antioxidanterne giver en optimal beskyttelse fra påvirkning udefra. 

Læbepomaden indeholder mere end 95% økologiske ingredienser og er USDA-certificeret. Det gør pomaden til et helt fantastisk naturligt læbeplejeprodukt, som kun vil gavne dine tørre læber. Pomaden er et absolut must-have i de kolde vintermåneder, og med Lip Calm på dig, vil du altid være så beskyttet, som du kan blive. Det er ikke uden grund, at denne læbepomade er en kundefavorit! 

Egenskaber

  • Let at have på dig overalt og let at anvende
  • Plejer og fugter de tørreste læber
  • Fedtsyrer og antioxidanter nærer og heler intensivt
  • Virker beskyttende mod kulde, vind og andet vejr
  • USDA-certificeret
  • Indeholder mere end 95% økologiske ingredienser

Lip Calm anvendelse

Lip Calm anvendes som en almindelig læbepomade og kan bruges så ofte, som du har behov for det. Pomaden udsmøres direkte på læberne og fordeles, så du er 100% beskyttet dagen lang. 

Brug enten pomaden som pleje når dine læber allerede er tørre, eller som forebyggelse så tørke slet ikke forekommer. 

Indhold: 4g

Ingredienser

Olea europaea (olive oil),* helianthus annuus (sunflower) oil,* beeswax,* simmondsia chinensis (jojoba oil),* linum usitatissimum (flax seed) oil,* borago officinalis (borage) oil,* rose mosqueta (rosehip) oil,* citrus reticulata (tangerine) peel oil,* citrus medica limonium (lemon) peel oil,* citrus aurantifolia (lime) oil* 
*Organic

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

USDA Organic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?