Murad Resurgence Retinol Youth Renewal Eye Serum - 15 ml

1
Se alle produkter fra Murad & Murad Resurgence
Varenummer: 37001

Murad Resurgence Retinol Youth Renewal Eye Serum - Genvind en ungdommelig glød!

Nu kan du også købe Murads Resurgence Retinol Youth Renewal Eye Serum på Med24! Resurgence Retinol Youth Renewal Eye Serum er et serum til anvendelse på øjnene, der reducerer forekomsten af synlige aldringstegn og fremmer en ungdommelig glød!

Velegnet til:

  • Tabt fasthed omkring øjnene
  • Linjer og rynker omkring øjnene
  • Mørke render under øjnene
  • "Kragetæer" og smilerynker

Egenskaber:

Resurgence™ er anti-age produkter, der bekæmper tegn på homonel ældning.

 Serien henvender sig til alle, der ønsker at genoprette hudens fasthed og glød. 

Produkterne udemærker sig ved at indeholde aktive planteøstrogener, der genopretter hudens elasticitet og reducerer synligheden af medium til dybe rynker. Huden efterlades opstrammet og med ungdommelig glød. 

Hovedingredienser og deres virkning:

Tri-Activ Retinol teknologi er en effektiv sammensætning af et hurtigvirkende retinoid, et tidsudløst retinoid samt en retinolbooster. På den måde opnås effekt nu og her, og en virkning der holder ved.

Marine Kelp-Complex er et patenteret kompleks, som hjælper med at løfte og opstramme. Komplekset lysner mørke øjenomgivelser og lysner op.

Swertia Flower Extract booster hudens fasthed og elasticitet.

Anvendelse:

Anvendes morgen og aften. Påfør et halvt pump på hver ringefinger og dup på øjenbrynsbenet og under øjet, i cirkulære bevægelser. Om dagen anbefales det at lægge Murad City Skin Age Defense SPF50 oven på.

TIP! Læg Renewing Eye (STEP 3 øjencreme), oven på din Retinol Youth Renewal Eye Serum, for at øge den lysnende effekt på mørke rander under øjnene.

OBS! Indeholder planteøstrogener og bør derfor ikke anvendes af kvinder der har været, eller er i behandling for brystkræft (mammacancer), da denne type kræft er østrogenfølsom. Gælder KUN brystkræft, og ikke andre typer.

Indhold: 15 ml 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.