Murad

51 Produkt(er)

Hvad er Murad?

Murad blev grundlagt af Dr. Murad, som har behandlet mere end 50.000 patienter i de sidste 30 år. Gennem sin forskning, gjorde han flere opdagelser og besluttede sig derfor for at udvikle sine egne hudplejeprodukter, som blev lanceret i 1987. Dr. Murad er en af de første til at lancere hudplejeprodukter med AHA og stabiliseret C-vitamin til behandling af beskadiget hud og pigmentforandringer. Samtidig er han også en af de første, som har udviklet en komplet hudplejelinje til behandling af hormon ændring på huden.

Da Dr. Murad begyndte at udvikle sine formularer for at hjælpe sine patienter, afslørede hans forskning tre grundlæggende forudsætninger for opretholdelsen af en sund hud. Han indså således, at det var nødvendigt af tage højde for alle tre, uanset hvilket hudproblem de egentligt var udviklet til at afhjælpe. Siden 1992 er alle Murad produkter baseret på ”the Murad Recipe” også kaldt Murad opskriften.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.