BM Regenerative Day Cream - 50 ml

BM Regenerative Day Cream  - 50 ml
198,00 -20%
Vejl. pris 248,00
(3) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra BM - CosmeCeuticals
Varenummer: 743
Ofte købt sammen
BM Regenerative Day Cream  - 50 ml
BM Regenerative Night Cream  - 50 ml
BM Regenerative GEL 28 - 30 ml
Pris i alt
218,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Varedeklaration
Anmeldelser

BM Regenerative Day Cream er en af de mest populære cremer netop nu. Cremen reducerer synligt rynker og fine linier i huden. Den effektive anti-rynke creme optages hurtigt i huden uden at fedte.

BM Regenerative Day Cream beskytter dagligt huden mod frie radikaler og fremmer hudens naturlige forsvarsmekanismer.

Læs mere om BM Hudpleje HER

Aqua, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Aluminum Sucrose Octasulfate, Diethylhexyl Carbonate, Glyceryl Stearate SE, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Ethylhexylglycerin, Maltodextrin, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Ulla - 21-01-2012
Detta är världens bästa kräm. Jag har använt den i många år. Jag har en perfekt hy nu och alla mina problem försvann efter att ha använt BM. Jag hade tidgare mycket problem med torrhet och eksem.
Af Birgitte Christensen - 31-08-2011
For mange år siden anbefalede min søster, der blandt andet har forsket i DNA, mig at bruge BM regenerative crem. Jeg har siden jeg var 20 år prøvet mange gode plejeprodukter til huden, - mange af de dyre creamer, og ingen kan måle sig med effekten af denne. Jeg har aldrig hudproblemer, når jeg bruger BM regenerative. Den er god til hverdagspleje, og hvis nogen af mine kære har brændt sig eller fået for megen sol. Kan kun anbefales varmt.
Af eva ulsing - 04-01-2010
BM creme er supergod. For en del år side fik jeg fjernet nogle ansatser til hudkræft i ansigtet (ikke blevet til kræft endnu). Der blev nogle fæle sår og mærker og ingenting kunne hjælpe rigtigt. Jeg læste om BM creme og prøvede. Fantastisk. Ingen kan se mine sår mere, men holder jeg pause kommer de igen. Min datter brugte det mod bumser da hun var teenager og resten af familien bruger geleen hvis de har fået en skramme eller lille sår Det er bare suverænt

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.