Kundeservice
0 varer
Kurv
BM Regenerative Day Cream  - 50 ml
BM Regenerative Day Cream  - 50 ml

BM Regenerative Day Cream - 50 ml

198,95 DKK
-20%
248,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(3)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Varedeklaration
Anmeldelser

BM Regenerative Day Cream er en af de mest populære cremer netop nu. Cremen reducerer synligt rynker og fine linier i huden. Den effektive anti-rynke creme optages hurtigt i huden uden at fedte.

BM Regenerative Day Cream beskytter dagligt huden mod frie radikaler og fremmer hudens naturlige forsvarsmekanismer.

Læs mere om BM Hudpleje HER


Varenummer: 743

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

VaredeklarationTilbage til toppen

Aqua, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Aluminum Sucrose Octasulfate, Diethylhexyl Carbonate, Glyceryl Stearate SE, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Ethylhexylglycerin, Maltodextrin, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Ulla - 21-01-2012 
Detta är världens bästa kräm. Jag har använt den i många år. Jag har en perfekt hy nu och alla mina problem försvann efter att ha använt BM. Jag hade tidgare mycket problem med torrhet och eksem.
Af Birgitte Christensen - 31-08-2011 
For mange år siden anbefalede min søster, der blandt andet har forsket i DNA, mig at bruge BM regenerative crem. Jeg har siden jeg var 20 år prøvet mange gode plejeprodukter til huden, - mange af de dyre creamer, og ingen kan måle sig med effekten af denne. Jeg har aldrig hudproblemer, når jeg bruger BM regenerative. Den er god til hverdagspleje, og hvis nogen af mine kære har brændt sig eller fået for megen sol. Kan kun anbefales varmt.
Af eva ulsing - 04-01-2010 
BM creme er supergod. For en del år side fik jeg fjernet nogle ansatser til hudkræft i ansigtet (ikke blevet til kræft endnu). Der blev nogle fæle sår og mærker og ingenting kunne hjælpe rigtigt. Jeg læste om BM creme og prøvede. Fantastisk. Ingen kan se mine sår mere, men holder jeg pause kommer de igen. Min datter brugte det mod bumser da hun var teenager og resten af familien bruger geleen hvis de har fået en skramme eller lille sår Det er bare suverænt
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832