BM - Cosme Ceuticals

BM Hudpleje giver nyt liv til din hud. BM - CosmeCeuticals har udviklet nogle unikke regenerative hudplejeprodukter. Alle produkter fra BM Hudpleje indeholder det aktive stof Sucrose Octasulfate, der genopbygger og styrker huden. Hemmeligheden i BM CosmeCeuticals er et lille molekyle med navnet Sucrose Octasulfate. Det virksomme molekyle trænger dybt ned i huden og stimulerer hudcellerne og giver en anti-rynke effekt.

4 Produkt(er)

Antirynke effekt

BM Cream/Gel fra BM hudpleje stimulerer cellernes deling og hudens støttevæv. I en dobbeltblind, klinisk undersøgelse er det påvist, hvordan seks ugers behandling med BM Cream/Gel resulterer i en signifikant og synlig antirynkeeffekt med en gennemsnitlig stigning i tykkelsen af det yderste hudlag (epidermis) fra 0,05 mm til 0,07 mm og af det næste hudlag (dermis) fra 1,38 mm til 1,56 mm (målt på hudbiopsier – mikroskopisk analyse af små stykker hudvæv).


Nyt liv til din hud

En glat, frisk og sund hud. Det er slet ikke uopnåeligt. BM CosmeCeuticals har udviklet en hudplejeserie, der består af 3 regenerative produkter. Alle produkter indeholder det aktive stof Sucrose Octasulfate, der genopbygger og styrker huden.

De fleste drømmer om en smuk hud. Fast, smidig og i synlig balance. Det behøver ikke at blive ved drømmen. BM CosmeCeuticals Regenerative creme og gel stimulerer aktivt cellerne og modvirker rynker, så det kan ses. BM CosmeCeuticals indeholder forskellige aktive stoffer. Først og fremmest det virksomme stof Sucrose Octasulfate, der er i stand til at trænge igennem hudens øverste lag og arbejde i dermis – hudens understøttende lag.

Dag- og natcreme
Dag- og natcreme indeholder også ekstrakt af rooibos – afrikansk rød te – som indeholder en meget stærk antioxidant. Den beskytter huden mod frie radikaler fra UV-strålerne, stress, søvnmangel, røg og forurening.
Bruger du BM CosmeCeuticals Regenerative dag- og natcreme dagligt, vil du kunne forvente et synligt resultat efter 4-6 uger.

BM Regenerative GEL 28
Vælger du at supplere med BM Regenerative GEL 28 – f.eks. som en kur i 2-4 uger – vil du umiddelbart herefter kunne se en synlig forskel. GEL 28 er udviklet til hud med et akut behov for genopbygning og til behandling af store porer, uren hud, ar, pigmentforandringer og milde irritationstilstande. Du kan også med god effekt bruge GEL 28 omkring øjnene og på halsen. Alle 3 regenerative produkter kan bruges så ofte, som du ønsker det. Du får dog den største effekt, hvis du som minimum bruger produkterne morgen og aften på nyrenset hud.


Mirakuløs molekyle

Hemmeligheden i BM CosmeCeuticals er et lille molekyle med navnet Sucrose Octasulfate. Det virksomme molekyle trænger dybt ned i huden og stimulerer hudcellerne. Resultatet er en mere glat hud. Sund og modstandsdygtig. Molekylets særlige egenskaber blev opdaget i 1980’erne.

I midten af 1980’erne henvendte lederen af en børneafdeling på et hospital i Israel sig til en ung farmaceut. Han bad om hjælp til en baby, der efter en stor tarmoperation havde fået en slem ”rød numse” – situationen var alvorlig. Farmaceuten knuste nogle mavesårstabletter og lavede en creme. Det virkede. Den medtagne hud var hurtigt i heling. I mavesårstabletterne var det aktive stof Sucrose Octasulfate.

Flere år senere – i Danmark – udforskede farmaceuten sammen med en dansk læge Sucrose Octasulfate’s virkninger på hud og slimhinder. Det førte til udviklingen af BM CosmeCeuticals Regenerative Cream og senere den intenst regenererende GEL 28.

Et forskningssamarbejde med danske dermatologer og kosmetologer har givet positive reaktioner på effekten af BM CosmeCeuticals regenerative produkter. Produkterne styrker tynd og sart hud og virker genopbyggende på vævet i dermis – hudens dybere lag. De har en synlig og udglattende effekt på fine linier og rynker.

Sucrose Octasulfate er et sukkerlignende molekyle – det svarer til sakkarid, som er den videnskabelige term for sukker. Molekylet spiller en vigtig rolle i forhold til at bevare og genopbygge hudceller. Sucrose Octasulfate stimulerer hudens egne proteiner – de binder sig til receptorer i huden og aktiverer celledelingen.


Dokumenterede virkninger af BM hudpleje

Der er foretaget en række forskellige videnskabelige undersøgelser – både herhjemme og i udlandet. Undersøgelserne kaster lys over virkninger ved regelmæssig brug af BM CosmeCeuticals. Mange kvinder oplever en glattere, sundere og mere fast hud.

Der ligger mange forskellige undersøgelser til grund for den dokumenterede virkning af BM hudpleje / CosmeCeuticals. Under et dansk forsøg med 517 personer – primært kvinder – valgte man at undersøge den regenerative cremes effekt på især sensitiv hud, mild eksem og solskoldninger. I denne undersøgelse angav hele 80% af deltagerne virkningen som god eller meget god.

I Finland har man undersøgt den regenerative cremes evne til at forbedre huden. På et universitet i Helsinki deltog 30 personer i forsøget, hvor man fandt ud af, at cremen påvirker tykkelsen af huden. I dette tilfælde voksede epidermis med 0,02 millimeter, mens dermis (hudens understøttende lag) voksede fra 1,38 millimeter til 1,56.

BM Regenerative GEL 28
BM Regenerative GEL 28 har også været underkastet videnskabelige studier. I et dansk forsøg deltog 51 deltagere. Gennem 4 uger undersøgte man gelens evne til at forbedre hudens tilstand. De typiske hudproblemer var urenheder, store porer, rynker og pigmentforandringer. Her var der en markant forandring til det bedre. Den største effekt havde gelen imidlertid på rynker: 48% af deltagerne beskrev virkningen som meget god.


BM CosmeCuticals er her og nu pleje

Hjælp til hud når graviditet eller andre hormonelle påvirkninger har forårsaget forstyrrelser af hudens balance.

- Pigmentforstyrrelser
- Rødme og sensibilitet
- Fedtet og evt. acne

Alle disse velkendte problemer efter graviditet kan afhjælpes med BM CosmeCuticals, som er moderne hudpleje på højt plan og som er enkel og nem, uden parfume og udviklet med dokumenteret virkning af danske hudlæger.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.