Eucerin Hyaluron Filler + Volume Lift night cream - 50 ml.

1
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Hyaluron-Filler
Varenummer: 39752

Eucerin Hyaluron Filler + Volume Lift natcreme er til dig der ønsker en ungdommelig effekt

Eucerin Hyaluron Filler + Volume Lift night cream er en anti-age natcreme til alle hudtyper. Natcremen udfylder rynkerne og har en opstrammende effekt. Cremen er en del af Eucerins hyaluronsyre serie, som har en gavnlig effekt på en tør hud.

Egenskaber

  • Velegnet til alle hudtyper
  • Opstrammende effekt
  • Udfylder linjer og rynker
  • Gennemfugter huden og gør den klar til næste dag

Aktive ingredienser

En af Hyaluronsyres nøglefunktioner er at bevare fugt og har også evnen til at binde mellem 1000 og 10.000 gange sin egen vægt i vand (dvs. et gram binder mellem en og ti liter). Når vi ældes begynder huden naturligt at tømme cellerne for hyaluronsyre og rynker og linjer dannes.

Glycine Saponin formularen er et aktivt ingrediens udvundet fra sojabønner. Det er den mest effektive stimulator af hyaluronsyre i cellerne, og det er bevist, at den kan øge hyaluronsyre produktionen med op til256% i cellerne.

Panthenol, eller Dexpanthenol som det også kaldes, er navnene på det samme ingrediens. Panthenol omdannes til pantotensyre, som er en vitamin B, der forbedrer hudens regenerering og reparation. Panthenol har en gavnlig effekt på tørhed, hud der skaller, rug hud og rødme. Derudover er har den også en positiv effekt ved at fugte i hudens yderste lag.

Magnolol er en aktiv ingrediens som stammer fra Magnolia træet. Magnolo øger antallet af volume givende celler, og giver mere volume til der, hvor huden har mistet det.

Eucerin Hyaluron Filler

Når huden ældes falder mængden af det naturlige stof, hyaluronsyre. Som et resultat heraf dannes fine linjer og dybere rynker. Alle produkter i serien Eucerin Hyaluron-Filler indeholder en kombination af høj- og lav molekylær hyaluronsyre samt glycine saponin, der stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre.
Hvis dit primære fokus i hudpleje er linjer og rynker, så brug Eucerin Hyaluron-Filler-serien.

Indhold

50 ml.

Aqua Glycerin Panthenol or Dexpanthenol Dicaprylyl Ether Hydrogenated Coco-Glycerides Caprylic-Capric-Triglyceride Cetyl Palmitate Isopropyl Palmitate Synthetic Beeswax Glyceryl Stearate Citrate Methylpropanediol Octyldodecanol Arginine HCL Cetyl Alcohol Polymethylsilsesquioxane Stearyl Alcohol Magnolia Officinalis Bark Extract Pimpinella Anisum Fruit Extract Sodium Hyaluronate Carbomer Dimethicone Trisodium EDTA Sodium Hydroxide Ethylhexylglycerin 1,2-Hexanediol Phenoxyethanol Parfum

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Hyaluron-Filler
Varenummer: 39752
Dermokosmetisk
Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.