Eucerin Hyaluron-filler moisture booster - 30 ml.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Hyaluron-Filler
Varenummer: 40682

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster er intens fugtpleje til alle hudtyper

Denne Eucerin-gel er en effektiv fugtgiver med kun 11 ingredienser, som tilfører huden masser af fugt, for at forbedre hudens fugtniveau i op til 24 timer. Det ultra lette produkt giver huden et fugtighedsboost uden at virke tyngende, så din hud ser mere frisk og sund ud. Samtidig medvirker den til at udfylde fine linjer og rynker for en glat, blød og ungdommelig hud. 

Produktet er velegnet til alle hudtyper - også sensitiv hud. 

Anvendelse

Påfør gelen på ren hud hver morgen, som en del af din daglige hudplejerutine. Massér produktet godt ind i huden og mærk resultaterne i op til 24 timer. Undgå øjenområdet. Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster har dokumenteret effekt gennem flere dermatologiske test. 

Moisture Booster:

I produktets simple formular er glycerin og hyaluronsyre de to nøgleingredienser. Begge er naturlige fugtgivere, og hyaluronsyre kan binde op til 10.000 gange sin egen vægt i væske, hvilket er gavnligt for en tørstig og let rynket hud. Med tiden falder hudens produktion af hyaluronsyre, så et boost af denne ingrediens er et mirakel for din hud! De to stoffer arbejder sammen med de øvrige ingredienser for at tilføre huden næring og naturlig fugt dagen lang. 

Indhold: 30 ml

Ingredienser

Aqua,  Alcohol, Denat,  Butylene, Glycol,  Glycerin,  Sodium, Hyaluronate,  PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,  Caprylyl Glycol,  Sodium Ascorbyl Phosphate,  Citric Acid,  BHT,  Parfum

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Hyaluron-Filler
Varenummer: 40682
Dermatologisk Testet EC
Dermatologisk Testet EC

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.