Pharmaceris E Emotopic Special Lipid Creme - 75 ml.

Pharmaceris E Emotopic Special Lipid Creme - 75 ml.
Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris E-serie
Varenummer: 35265

Pharmaceris Emotopic special lipid-fornyende crème til ansigt og krop

Anbefales til meget tør, følsom og atopisk hud med en tendens til dannelse af irritation, rødme og mikrobeskadigelser og som er tilbøjelig til kløe og en brændende fornemmelse. Anbefales til folk med atopisk dermatitis, uden aldersbegrænsninger. Cremen fungerer som et plejende produkt under og efter behandlingen af dermatologiske problemer, og som et supplerende præparat i en lokal steroid-terapi, for at forhindre en gentagelse af overdreven tørhed og atopisk dermatitis.

Den rige og blødgørende cremeformel som reparerer den beskyttende barriere i huden, hvilket sikrer at den fungerer korrekt. Produktet nærer, fugter og reducerer ubehag, tørhed og ruhed i huden efter blot én påføring. Rapsolie og hampolie viser effektiviteten af medicinsk behandling ved kronisk og ekstrem tør hud (også i atopisk dermatitis), hvor det stimulerer regenerering af huden og minimerer risikoen for progression. Cremen nærer og regenererer huden og styrker dens naturlige lipidbarriere. Produktet gendanner en følelse af komfort og minimerer symptomer forbundet med hudforandringer.

Anvendelse:

Påfør cremen på ny renset ansigt og krop. Påfør flere gange om dagen efter behov, hvor områder kræver intensiv pleje f.eks. ekstrem tør hud og ledsagende symptomer såsom kløe, irritation og brændende fornemmelse.

Egenskaber:

Produktets sikkerhed og høj tolerance er bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests:

 • Allergivenligt
 • Parabenefri
 • Parfumefri
 • Uden farvestoffer
 • Allergenefri
 • Silikonefri
 • Uden acrylet
 • Uden propylenglycol

Effektivitet:

Effektiviteten er bevist under kliniske og dermatologiske tests på allergisk og overfølsom hud:

 • 100% revitaliserer og nærer huden
 • 100% fugter
 • 100% lindrer og beroliger huden
 • 100% reducerer symptomerne på ruhed i huden
 • 100% lindrer kløe og afskalning af huden

Aktive ingredienser:

Hamp olie - rig på vitaminer (A, D, E) og essentielle fedtsyrer Omega 3,6,9.

Canola Oil - har naturlige beroligende egenskaber, der kan sammenlignes med den medicinske virkning af lægemidler, og samtidig opretholder en høj grad af tolerance og sikkerhedsniveau i forhold til dermo-kosmetik.

Natriumhyaluronat - sikrer optimal hydrering og forhindrer stort tab transepidermale vand.

Glycerin - den fugtgivende effekt er forbundet med meget stærke hygroskopiske egenskaber, forbedrer fleksibilitet og blødhed af epidermis.


Indeholder: 75 ml.

Aqua (Water),  Paraffinum  Liquidum  (Mineral  Oil),  Glycerin, Polyglyceryl-3  Methylglucose  Distearate,  Canola (Canola)  Oil,  Glyceryl  Stearate,  Cannabis  Sativa (Hemp) Seed Oil, Cetyl Alcohol, Hydroxyacetophenone,  Lonicera  Caprifolium  (Honeysuckle)  Flower Extract,  Lonicera  Japonica  (Honeysuckle)  Flower Extract, Sodium Hyaluronate.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?