Astion Pharma Face Cream - 50 ml.

1
Se alle produkter fra Astion Pharma
Varenummer: 40524

Face Cream fra Astion Pharma: Tilbyder fugt og pleje til tør hud, eksem og psoriasis

Hvis du døjer med tør hud eller andre hudtilstande som psoriasis eller eksem, er det altid vigtigt, at fodre din hud med de rette plejeprodukter, som kan give intensiv fugt. Desuden er det vigtigt med en nænsom creme, der ikke irriterer din sarte hud yderligere. 

Med denne Astion Pharmas Face Cream  har du en mild men intens fugtende dagcreme, der lindrer og plejer selv meget tør hud - også ved eksempelvis eksem og psoriasis. Cremens formular er baseret på nøje udvalgte ingredienser, der sikrer, at huden holdes smidig og gennemfugtig for at blive optimalt sund. 

Cremens virkning

For at pleje og forebygge sprukken og ødelagt hud, er det vigtigt at dit ansigt får den rette fugttilførsel. Sandheden er dog, at tør hud også ofte har tendens til at være sart, og har lettere ved irritation, så du derfor grundigt skal tænke over, hvad du kommer i ansigtet. Astion Pharma Face Cream er allergi certificeret, og så er den specielt udviklet til sit formål. Herved får du et skånsomt produkt, der stadig formår at give huden al den fugt og næring, som den tørster efter.

Astion Pharma Face Cream - fordele

  • Særligt egnet til dig, der lider af tør og/eller følsom hud i ansigtet
  • Holder huden smidig og optimalt fugtig, så den føles blødere, markant mindre tør og sund
  • Fremstillet med effektive ingredienser, der tilfører huden masser af fugt
  • Med en mild formular er den også egnet til psoriasis og eksem

Sådan anvendes cremen

Astion Pharmas fugtighedscreme til tør hud skal masseres nænsomt ind i et rent ansigt. Har du særligt tør hud, anbefales det, at du putter cremen på, med det samme efter rensning af huden, også når du har været i bad. Herved undgår du en stram følelse i ansigtet, men holder i stedet huden sund. Cremen bruges i ansigtet samt på hals og decollete - gerne både morgen og aften.

Sørg for at din hud er helt ren, inden du påfører cremen. For en grundig rensning kan du med fordel anvende Astion Pharmas blide Face Cleansing Gel

Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Vand, prunus amygdalus dulcis olie, Cetearyl alcohol, Glycerylstearat, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Niacinamid, Phenoxyethanol, Ectoin, Linolsyre, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Caproyl Lactylate, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Linolensyre

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Astion Pharma
Varenummer: 40524
Allergy Certified
Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.