A. Vogel Kulsukkerrodscreme - 35 g

1
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 3949

A. Vogel Kulsukkerrodscreme har en styrkende og genopbyggende virkning velegnet til både ansigt og krop

Trænger din hud til forkælelse og glød? Med Kulsukkerrodscreme fra A. Vogel får du friske, bløde kinder og en vidunderlig glød. Cremen har en dejlig fugtgivende og blødgørende effekt og virker samtidig mildt opbyggende og let opstrammende. Kan anvendes på hele kroppen eller som ansigtscreme både morgen og aften. En sand fornøjelse for dig og din hud!

Kulsukkerrodscreme fra A. Vogel indeholder udtræk af kulsukkerrod (Symphytum), sheasmør og solsikkeolie. Alle ingredienser er hentet fra naturens skatkammer. Derudover er cremen er 100% fri for parabener.

Kulsukkerplantens rødder er gennem årtier blevet brugt i hudplejeprodukter på grund af sin opbyggende og styrkende effekt på huden. Hos A. Vogel i Schweiz anvendes der udelukkende friskhøstede og økologisk dyrkede kulsukkerrødder til produktionen af kulsukkerrodscremen. På den måde bevares flest mulige af de aktive stoffer fra kulsukkerroden i det endelige produkt.

Ligesom rødderne fra kulsukkerplanten er sheasmør blevet anvendt i hudplejeprodukter i århundreder. Sheasmør har en fantastisk evne til at tilføre huden intensiv fugt og anvendes derfor meget populært i fugtighedscremer.

Solsikkeolie hjælper din hud med at opretholde sin fugtbalance. Denne planteolie har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som bidrager positivt til hudens udseende og sundhed.

Egenskaber

  • Virker mildt opbyggende og let opstrammende - velegnet både som dag- og natcreme
  • Indeholder blandt andet kulsukkerrod, solsikke og plejende sheasmør
  • Udtræk af 100% friske planter bearbejdet straks efter høsttidspunkt for at bibeholde de aktive stoffer
  • Fri for parabener

Anvendelse

Anvendes efter behov - op til 3 gange dagligt. Påfør et tyndt lag på det ønskede område og lad tørre. Cremen absorberes let og hurtigt, så huden efterlades gennemfugtet, dejlig blød og glødende smuk! 


Indhold: 35 g.

Ingredienser:
Vand , Solsikkeolie, Lægekulsukker, Bivoks, Sheasmør, Cetearyl Glucosid, Cetearyl Alkohol, Parfume, Geraniol, Limonen.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 3949

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.