A. Vogel Bioforce Creme - 37 ml

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 3937

A. Vogel Bioforce Creme er er baseret på 7 forskellige urter og perfekt til intensiv pleje af tør og sart hud

Er tør hud et tilbagevendende og plagende problem for dig? Du behøver bestemt ikke at affinde dig med det. Med Bioforce Creme fra A. Vogel er særligt udviklet til dig, der døjer med tør hud på krop, hænder eller i ansigt. Den er velegnet til alle former for tør hud – og er tilmed ideel til sarte røde babynumser. Bioforce Creme er baseret på 7 forskellige friske planter - heriblandt morgenfrue og salvie, som hjælper med at genopbygge huden. Desuden indeholder cremen nærende solsikkeolie og lanolin, som længe har været anvendt i kosmetiske hudplejeprodukter til at beskytte og pleje huden.

Indholdet af lanolin giver cremen en dejlig, mild duft. Med denne creme slipper du for parabener og konserveringsmidler, så du med ro i sjælen og god samvittighed kan bruge cremen til både dig selv og resten af familien.

Egenskaber

  • Til alle former for tør hud - også god til røde babynumser
  • Fri for parabener og konserveringsmidler
  • Fremstillet af friske planter og 100% naturlige aktive ingredienser

Anvendelse

Påsmør et tyndt lag på det ønskede hudparti og massér nænsomt cremen ind i huden. Anvendes op til 3 gange dagligt.

TIP! Anvend Bioforce Creme som kur mod tør hud på hænder eller i ansigt

Bioforce Creme kan anvendes som plejende kur mod tørre hænder, så du slipper for den irriterende fornemmelse af ru hænder, der hænger fast i tøj og lign. Smør hænderne ind i cremen inden sengetid. Påfør et par bomuldshandsker. Sover du med bomuldshandskerne på, bliver cremen, hvor den skal – nemlig på dine hænder, hvor den får god tid til at virke. Vågn op med hænder så bløde som silke!
  
Bioforce Creme er desuden aldeles velegnet som ansigtsmaske mod tør hud forårsaget af for eksempel vinterens kulde og blæst eller sommerens solbadning. 


Indhold: 37 ml.

Ingredienser:
Lanolin , Vand, Prikbladet perikon, Solsikkeolie, Bivoks, Morgenfrue, Salvie, Sanikel, Arnika, Lecithin, Alkohol, Troldhassel, Parfume, Limonen.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 3937

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.