Tromborg Anti-aging Molecular Messenger Cream - 50 ml.

1
Se alle produkter fra Tromborg & Tromborg Beauty Of North
Varenummer: 47469

Tromborg Anti-Aging Molecular Messenger Cream - dybdevirkende ansigtscreme med 11 forskellige peptider for maksimal anti-age effekt

Anti-Aging Molecular Messenger Cream fra Tromborg er en revolutionerende creme, der kombinerer 11 peptider med forskellig biologisk aktivitet for at give dig anti-aging på højeste niveau. Cremen er først og fremmest baseret på et cyclopeptid, som forbedrer kommunikationen mellem hudcellerne for at øge reparationen af dem. Dermed mindskes rynker, og huden bliver elastisk og spændstig på ny. Cyclopeptidet vedligeholder desuden produktionen af proteiner i hudens basalmembran, så strukturerne beskyttes mod nedbrydning fra collagen- og elastinnedbrydende enzymer. Dette gør, at basalmembranens naturlige balance bevares, så fremkomsten af aldringstegn mindskes.

Ydermere vil tri- og tetra-peptider stimulere dannelsen af collagentyper i huden, som er med til at gøre huden dejlig blød. Derudover gør et tetrapeptid huden fastere og giver desuden en mere glødende og ensartet hudoverflade, da peptidet stimulerer syntesen af syndecan-1 i hudens øverste lag. En biovektor med indbygget aminosyre giver endvidere huden et ungt, vitalt og yderst smukt udseende, da den stimulerer samtaleproteinerne connexciner, nidrogener og pleiotrophin. Dette sikrer, at interaktionen mellem hudens lag forbedres, hvormed huden revitaliseres, udglattes og genopbygges.

Fordele

  • Indeholder samlet mere end 45 aktive ingredienser
  • Med 11 forskellige peptider der giver anti-age på højeste niveau
  • Stimulerer hudlagenes kommunikation, så tegn på aldring reduceres
  • Mindsker synlige tegn på rynker samt tab af fasthed og glød
  • Giver en mere ensartet hudoverflade med nyfundet elasticitet
  • Virker som både dagcreme, natcreme, øjencreme og serum
  • Cremen kan anvendes på alle hudtyper

Anvendelse

Tromborg Anti-Aging Molecular Messenger Cream kan anvendes som både dag- og natcreme.

Fordel cremen jævnt på huden og massér den ind med bløde, cirkulære bevægelser, så den varmes ind i huden. Anti-Aging Molecular Messenger Cream er en alt-i-en creme, der virker som både ansigtscreme, øjencreme og serum på en gang.


Indhold:
50 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Tromborg & Tromborg Beauty Of North
Varenummer: 47469

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.