Tromborg Beauty Of North

3 Produkt(er)

Tromborg Beauty of North - luksuriøs hudpleje ud over det sædvanlige!

Denne serie fra Tromborg er både eksklusiv, luksuriøs og nytænkende. Tromborg Beauty of North er udviklet af biokemiker Tim Schyberg og hans kompetente hold af udviklere, der igennem mange års forskning har samlet detaljeret og avanceret viden om hudpleje. Udover at være baseret på hightech biokemi, tager Beauty of North vilde planteekstrakter og bioaktive ingredienser til nye højder for at give din hud det bedste af det bedste.

En af hjørnestenene i Beauty of North er brugen af Wild Type planter. Dette er vilde typer af enten indfødte planter eller planter, der har eksisteret i deres habitat i århundreder. Wild Type planter er særligt gode til at tilpasse sig, da de konstant er nødt til at følge naturens gang. I Tromborg Beauty of North har Wild Type planter stor betydning, da kombinationen af natur og biokemi går op i en højere enhed.

Tromborg Beauty of North er en enestående serie af tre næringsrige produkter, der alle er fremstillet med ypperste opmærksomhed på hver eneste detalje. Serien består af Tromborg Anti-aging Molecular Messenger Cream, som leverer anti-age på højeste niveau, Tromborg Enrichment Leave On Mask, der indeholder hudforfinende ingredienser og Tromborg Mattifying Pore Control Cream, som ved hjælp af 26 forskellige planteekstrakter udglatter og matterer din hud.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.