Kundeservice
0 varer
Kurv
Beauté Pacifique Super 3 Booster effektiv anti-age creme - Med24.dk
Beauté Pacifique Super 3 Booster effektiv anti-age creme - Med24.dk

Beauté Pacifique Super 3 Booster - 100 ml

474,95 DKK
-19%
589,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(16)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Beaute Pacifique Super 3 Booster er en ekstra effektiv anti-age creme, som desuden kan bruges til forebyggelse af uren hud.

Beaute Pacifique Super 3 Booster indeholder to effektive A-vitamin typer, som gendanner tabt collagenstruktur i hele hudens tykkelse ved at stimulere produktionen af collagen og elastin. Hudens fiberstruktur forstærkes og gennemsigtigheden mindskes.
Desuden forebygger og reparerer Super 3 Bosster solens skadelige påvirkninger og reducerer tydeligt rynker og strækmærker. Cremen er også effektiv til pleje af tynd hud f.eks på håndryg samt til behandling af tørre negle.

Velegnet til:

- Pleje af tynd hud (fx håndryg samt tørre negle)
- Forebyggelse af uren hud
- Anti-age hudpleje
- Strækmærker

Egenskaber:

  • Markedets kraftigst virkende anti-age produkt
  • Nedsætter hudens fedtstofproduktion og forebygger problemer med uren hud
  • Indeholder Propolis, der bekæmper bumser og modvirker ardannelser.

Hovedingredienserne og deres virkning:

Indholdet af squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate og Argania Spinosa Kernel Extract er sebumregulerende ekstrakter, som bevirker, at selv store og vedvarende problemer med bumser og urenheder kan modvirkes.
Propolis Cera Water Extract (PWE) er naturens eget middel mod infektioner. Kendt som det honningbierne bruger i deres kuber - her anvendt i allergenfri, farmaceutisk ren kvalitet.
Retinyl Acetate og Retinyl Palmitate er særlige stabile typer af Vitamin A, som kombineret forstærker effekten på huden. A-vitaminerne bevirker, at hudens celler bliver i stand til at gendanne og reparere alders- og solskader. Indholdet af squalane gør, at A-vitaminerne arbejder syg fdybt ned i huden i tilstrækkelige mængder, til at hudens celler stimuleres til at gendanne tabt collagenfiberstruktur. Derved formindskes rynker og fine linjer, og strukturen i hele hudens tykkelse forynges væsentligt.

Ultralydstudier har vist anti-age effekter svarende til 10-20 års foryngelse.

Anvendelse:

Påføres i et meget tyndt lag på renset hud hver anden aften i de første to uger. Hvis der opstår rødme, anvendes cremen først, når rødmen er forsvundet.
Anvendes derefter gradvist oftere efter behov. Næste skridt kan være Crème Métamorphique, hvis du ønsker endnu stærkere virkning, på grund af det høje indhold af de to effektive Vitamin A typer.


Indhold: 100 ml


Varenummer: 1140
Ingredienser: Aqua/Water, Glycerin, Squalane, Tridecyl Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Tridecyl Trimellitate, Argania Spinosa Kernel Extract, Diethylhexyl Succinate, Prunus Amygdalus Dulcis / Sweet Almond Oil, Propolis Cera Water Extract (PWE), Hordeum Vulgare Cera / Spent Grain Wax, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Cetearyl Alcohol, PEG-20 stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, Saccharide Isomerate, Dipentaerythrityl Hexacaprylate / Hexacaprate, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sesamum Indicum Oil, Marrubium Vulgare Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Behenyl Alcohol, retinyl palmitate, Stearic Acid, Tocopherol, Retinyl Acetate, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Glycyrrhiza Glabra / Licorice Root Extract, Lanolin, Tetrasodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance)
Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af marianne Schmidt - 15-05-2016 
Elsker denne creme, er et "must have" produkt for mig, har brugt det i mange år, og det holde min hud på halsen og bryst super flot og lækker, bruger den dgl.
Af Maria Wieth Hjordt - 30-09-2015 
Fantastisk produkt! Synes bestemt den er alle pengene værd.
Af EM - 25-08-2014 
Denne creme skulle være stærkere virkende end A vitamin cremen som jeg ellers er meget glad for. Så jeg blev nysgerrig og fik lyst til at prøve. Men efter over 4 mdrs brug som natcreme, er jeg skuffet over den manglende effekt. Cremen er jo dyrere end A-vitamin cremen, som jeg synes har bedre effekt på mig, og vil skifte tilbage til snarest.
Af Susanne Jørgensen - 25-03-2013 
Gør intet godt for mig - er super skuffet, da det jo ikke er en billig creme ...
Af Helle Vendelbo - 21-02-2013 
Fantastisk creme, som tydeligt går ind og plejer og styrker huden. Min hud er blevet mindre gennemsigtig efter at have brugt denne i nogle måneder. Jeg synes dog ikke at den har så stor effekt på akne. Men der kan man evt.overveje at bruge super 3 clinical.
Af Mette Anne Parkvig - 05-01-2012 
Super 3 Booster er en creme som jeg fik anbefalet at bruge af en tidligere sygeplejerske. Jeg har kun godt at fortælle om cremen den er stærk og helt sikkert effektiv. Jeg bruger den som en kurbehandling når der har været bøvl med min hud.
Af Kirsten Hansen - 06-09-2011 
Jeg har brugt denne fantastiske creme i flere år og jeg vil ikke undvære den. Den er super effektiv til alverdens hudproblemer.
Af DoDo - 15-08-2011 
Den bedste creme man overhovedet kan få. Hjælper mod strækmærker, acne, solskoldning og meget meget mere.
Af hanne mathea sørensen - 22-06-2011 
Dette er det bedste anti-rynke produkt jeg nogensinde har prøvet - super effektiv
Af Lene Thomsen - 23-02-2011 
En fantastisk creme.. Har fået fjernet hudkræft på næse og fik den anbefalet af bekendt. Den er fantastisk til at hele arret flot op. Allerede efter to gange brug, var den tynde lyserøde hud faktisk væk.. Kan absolut anbefales..
Af Mia Nielsen - 21-10-2010 
Min kæreste og jeg har brugt denne creme i over 3 år, og det er utroligt så effektiv den er. Beaute Pacifique har desuden den service, at de flere gange om året tilbyder gratis ultralydscanning af huden. Det er rigtig dejligt at vide, at det ikke kun er en følelse man har at huden har det bedre, men at man ved scanningen tydeligt kan se virkningen af cremen. Denne creme er alle pengene værd :o)
Af Rita Wendelboe - 14-04-2009 
Et supergodt produkt, mærker med det samme at huden strammes op. Et produkt som jeg ikke KAN undværre. Mange hilsner Rita Wendelboe
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832