Australian Bodycare Intim Shave - 100 ml.

1
1
1
1
Varenummer: 35596

Australian Bodycare Intim Shave er dit effektive hjælpemiddel til at komme de irriterende røde barberknopper til livs.

Intim Shave er en barbergel udviklet til at holde huden ren, frisk og fri for bakterier under intimbarberingen. Det er nemlig bakterier, der er skyld i, at en barbering i det intime område kan udvikle sig til røde og betændte barberknopper. Australian Bodycare Intim Shave sikrer en behagelig og pæn intimbarbering, uden gener efterfølgende. Takket være det rige indhold af australsk Tea Tree Oil modvirker Intim Shave sikkert og effektivt bakterier på huden, når du skal barbere dig på de sarte dele af kroppen.

Produktet er en helt transparent barbergel, som gør det nemt at fjerne håret i intimområdet. Gelen er drøj, hvilket betyder at du kun behøver at påfører et tyndt lag for at få samme effekt som med almindelig barberskum.

Naturlig Tea Tree Oil

Gelen indeholder australsk Tea Tree Oil fra det australske træ Melaleuca Alternifolia. Det vokser i et område af australien som kaldes "Healing Ground" på grund af oliens helende effekter. Samtidig med at gelens Tea Tree Oil renser huden fri for bakterier, virker den også lindrende på huden, så den hjælper med at holde huden beroliget. Det afhjælper en kløende og irriteret hud.

Anvendelse af Australian Bodycare Intim Shave:

Sørg først for at området er helt rent, dette kan du gøre med Intim Wash, og smør herefter en lille mængde Intim Shave ud på det område, hvor du ønsker at barbere dig. Lad gelen sidde et minut, inden du begynder at skrabe, så den får lov at virke. Intim Shave er gennemsigtig, så du hele tiden har fuld kontrol over din intimbarbering. Når du er færdig med din intimbarbering er din hud sårbar, så vi anbefaler at du bruger Australian Bodycare Intim Balm får at give den ekstra beskyttelse og fugt.

Barbergelen fra Australian Bodycare er dermatologisk testet af uafhængige dermatologer. Det er din sikkerhed for, at gelen er skånsom og hudvenlig – selv hvis du har en meget sart hud. Dertil er den pH-reguleret, så den bidrager med at opretholde hudens naturlige bakterieflora.


Indhold: 100 ml.

Ingredienser:

Vand, Glycerin, Propylene glycol, Ceteareth-20, Propylene Glycol Isostearate, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Carbomer, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Varenummer: 35596

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.