Natur-Drogeriet Stevia MaxSød - 20 g

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 8072

Natur-Drogeriet Stevia MaxSød - sødt sukkeralternativ

STEVIA MaxSød er et ultra-sødt men kaloriefrit pulver, som med fordel kan erstatte almindelig sukker i alle tænkelige situationer. 

Det, der søder produktet, er planten Stevia, hvoraf steviolglycosid udledes fra. Planten vokser i flere Sydamerikanske lande, i områder med masser af nærende fugt. I Sydamerika har Stevia været kendt som sødemiddel i mange, mange år. Her udvindes sødestoffet fra planten på en helt naturlig måde, uden brug af skadelige kemikalier. Natur-Drogeriets produkter er altid så vidt muligt naturlige, og af højeste kvalitet. 

Stevia anvendes i masser af madvarer og andre produkter som sukkererstatning, da det inderholder 0 kalorier. På denne måde påvirker det slet ikke dit kalorieindtag, og er velegnet til dig, der gerne vil skrue ned for sukkerforbruget. På trods at være fuldstændig kaloriefri, søder STEVIA MaxSød 200-400 gange mere end helt almindeligt sukker! 

Anvendelse af STEVIA MaxSød

Sødemidlet kan bruges som sukkererstatning i de fleste tilfælde. Brug det til at søde kolde og varme drikke, shakes, smoothies, te, kaffe eller hvad du ellers ønsker. Det er også yderst velegnet til madlavning eller bagning - for eksempel til at erstatte sukker i de tunge kager.

Indhold: 20g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi

0 kJ / 0 kcal

Fedt

0 g

- heraf mættede fedtsyrer

0 g

Kulhydrater

0 g

- heraf sukkerarter

0 g

Protein

0 g

Salt

0 g

Ingredienser:

Steviolglycosid (E960) m. 97 % rebaudioside A

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.