Natur-Drogeriet Stevia MaxSød - 20 g

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 8072

Natur-Drogeriet Stevia MaxSød - sødt sukkeralternativ

STEVIA MaxSød er et ultra-sødt men kaloriefrit pulver, som med fordel kan erstatte almindelig sukker i alle tænkelige situationer. 

Det, der søder produktet, er planten Stevia, hvoraf steviolglycosid udledes fra. Planten vokser i flere Sydamerikanske lande, i områder med masser af nærende fugt. I Sydamerika har Stevia været kendt som sødemiddel i mange, mange år. Her udvindes sødestoffet fra planten på en helt naturlig måde, uden brug af skadelige kemikalier. Natur-Drogeriets produkter er altid så vidt muligt naturlige, og af højeste kvalitet. 

Stevia anvendes i masser af madvarer og andre produkter som sukkererstatning, da det inderholder 0 kalorier. På denne måde påvirker det slet ikke dit kalorieindtag, og er velegnet til dig, der gerne vil skrue ned for sukkerforbruget. På trods at være fuldstændig kaloriefri, søder STEVIA MaxSød 200-400 gange mere end helt almindeligt sukker! 

Anvendelse af STEVIA MaxSød

Sødemidlet kan bruges som sukkererstatning i de fleste tilfælde. Brug det til at søde kolde og varme drikke, shakes, smoothies, te, kaffe eller hvad du ellers ønsker. Det er også yderst velegnet til madlavning eller bagning - for eksempel til at erstatte sukker i de tunge kager.

Indhold: 20g

Næringsindhold

Energi

0 kJ / 0 kcal

Fedt

0 g

- heraf mættede fedtsyrer

0 g

Kulhydrater

0 g

- heraf sukkerarter

0 g

Protein

0 g

Salt

0 g

Ingredienser:

Steviolglycosid (E960) m. 97 % rebaudioside A

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 8072

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.