Stevia

Erstat sukker med Stevia og sænk dit kalorieindtag markant!
Stevia stammer fra planten stevia rebaudiana, som gror i Sydamerika. Indianerne har i mange år anvendt bladende fra planten, på grund af sin meget sødende effekt. Fra disse blade er ekstraktet stevia udvundet. 

Mange af os danskere er bange for om stevia egentlig er en sundere løsning end sukker. Stevia er blevet godkendt som et ufarligt sødemiddel af European Food Safety Authority (EFSA), og er derfor ikke skadeligt.
I forhold til kalorieindtaget, så sænkes dette markant hvis almindeligt sukker bliver udskiftet med stevia. Flere af stevia produkterne er endda helt fri for kalorier.
Dette giver dig en stor fordel i kampen mod vægttab og diverse følgesygdomme af fedme. Derudover er det naturlige sødemiddel også kendt for at stimulere insulinniveauet, hvilket medvirker til at den samme mæthedsfornemmelse, som opnås af sukker. Generelt søder stevia fem gange så meget som sukker uden bitterhed og bismag, hvilket vil sige at 600 gram svarer til 3 kg. sukker.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.