Sirup

Den flydende og søde sirup er perfekt til din næste brunch som topping på skyr, pandekager eller vafler. Du kan finde hele udvalget af sirupper fra Bodylab, Urtekram, Allos og mange andre her.  

Hvad er sirup? | Populære sirupper | Særlige sirupper

47 Produkt(er)

Hvad er sirup?

Sirup er en betegnelse for flydende sødemidler, der kan være fremstillet af forskellige råstoffer. Du kommer måske til at tænke på den klassiske sukkersirup fra sukkerrør eller sukkerroer, der kommer ved raffineringen af sukker. Denne slags sirup har en flot og karakteristisk gylden farve.  

Kommer siruppen ikke fra sukkerroer eller sukkerrør, kan det laves af saften fra visse træer og af majs. Den mest kendte af disse er ahornsirup, der oftest produceres i Nordamerika, hvor særligt Canada er berømt for produktionen. Dette er ikke uden grund, da landet producerer 75% af verdens sirup. 


Populære sirupper – noget for enhver smag

Sirup behøver ikke bare at være sirup. Smagen, farven, tykkelsen og konsistensen varierer alt efter, hvad den er baseret på. Bliv klogere på de mest populære typer af sirupper. 

Agavesirup

Agavesirup laves af saften fra agaveplanten og er sødere end sukker. Mange foretrækker denne form for sirup fremfor sukker, fordi den har en lavere GI. Den lave værdi betyder, at den ligger lavt i det glykæmiske indeks, og at dit blodsukker ikke stiger så kraftigt, som ved eksempelvis hvidt sukker. Til gengæld er der meget fruktose i agavesirup. Du kan købe økologisk agavesirup hos Med24.dk fra bl.a. Allos, Superfruit og Biogan, hvor sidstnævnte både har lys og mørk agavesirup. 

Ahornsirup

En af de mest populære sirupper er den lækre, mørke ahornsirup. Med sin fyldige smag med et snert af karamel er den perfekt til desserter, grød og som ekstra smagsgiver til eksempelvis valnødder til ostebordet. Urtekrams ahornsirup er af canadisk ahornsirup og er økologisk. 

Glukosesirup

Glukosesirup er lavet af en koncentreret vandopløsning med kulhydrater. Denne slags sirup krystalliserer ikke, og derfor er Glukosesirup fra eksempelvis Urtegaarden velegnet til hjemmelavet is, karameller, bolsjer og vingummier. 


Særlige sirupper – uden tilsat sukker glutenfri eller til kaffen

Hos Med24.dk finder du et bredt udvalg af produkter uden tilsat sukker eller produkter med et lavt sukker- og kalorieindhold.  

Kaloriefattig sirup

Bodylab Zero Topping er blandt de kaloriefattige sirupper med kun 5-10 kcal per teskefuld. Du kan bl.a. prøve smagsvarianterne Chokolade, Saltet karamel, hindbær og mange andre. Topping-sirupperne er velegnede til pandekager, grød og yoghurt.

Gluten i sirup

Funksjonell Mat har skabt mange lækre sirupper, der alle er glutenfri. Sirupperne baseret på sukrin og indeholder meget få kalorier. Faktisk indeholder de kun 50% af kalorierne i almindelig honning og sirup. Du kan vælge mellem varianterne Gold, Maple og Caramel

Maltsirup

Clearsprings malt sirup på ris er økologisk og har et twist af karamel i smagen. Ris malt er ikke et kulhydrat som almindeligt sukker, hvilket giver produktet en mere mættende effekt og tager læng simpelt ere tid for kroppen at nedbryde. Den lækre sirup indeholder flere mineraler end almindelig sirup og har desuden en lavere GI end almindeligt sukker. 

Sirup til kaffen fra Nicolas Vahé

Nicolas Vahés sortiment rummer en lang række eksklusive og lækre madvarer. Brandets Coffee Syrups er ingen undtagelsen, og med smage som vanilje, hasselnød, karamel og rom kan du lave kaffe som en vaskeægte barista. Sirupperne kan også bruges i desserter, smoothies og som toppings på bl.a. pandekager. 

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.