Funksjonell Mat

15 Produkt(er)

Lækker og “funktionel” mad

Sukrin, fiberig sirup, lowcarb-brød, der er glutenfri og økologisk kokosmel – Funksjonell Mat tilbyder flere lækre alternativer, du nemt kan inddrage i din bagning. Har du aldeles travlt, tilbydes desuden deres helt fantastiske kagemix eller brødmix, du hurtigt kan mixe sammen og smække i ovnen! Det vil uden tvivl blive et kæmpe hit hjemme på bordet.

Du kan købe de mange sunde alternativer og favoritter hos Med24.dk til skarpe priser og tilbud. Vi tilbyder ligeledes hurtig levering og mulighed for fri fragt.  

Hvad er Funksjonell Mat?

Funksjonell Mat (funktionel mad) er et norsk mærke, der tilbyder flere innovative fødevarer - ikke blot for en mere enkel dagligdag, men for en sundere. Alle deres fødevarer er baseret på naturlige, velsmagende og yderst delikate ingredienser.

Siden brandet opstod i 2007, har interessen og efterspørgslen efter deres produkter steget med lynets hastighed. De her hertil leveret og forsynet markedet med innovative løsninger på hverdagsmad i verdensklasse, der har gjort det lettere for de mange forbrugere at leve et sundt liv.

Til trods for de sundere alternativer går Funksjonell Mat aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller smag – den skal sidde lige i skabet! Deres velkendte brødmix og sukrin har da også sneget sig op som en storfavorit blandt mange af deres europæiske forbrugere.  

Funksjonell Mat brødmix

Med de forskellige brødmix fra Funksjonell Mat kan du nemt slippe for alt besværet med at finde den helt rette opskrift på et ultralækkert, sundt, glutenfri eller laktosefri brød - de har nemlig gjort alt forarbejdet for dig!

Deres mix er hurtig og nem at blande sammen, og så er brødene både saftige, smagfulde og sikre vindere blandt alle familiemedlemmer. Nogle af deres mix kan sågar kommes i fryseren og varmes op igen til en ligeså lækker fornøjelse – meget nemmere bliver det ikke! 

Funksjonell Mat mel

Der findes mange fantastiske alternativer til hvedemel. Funksjonell Mat tilbyder blandt andet mandelmel, kokosmel og sesammel. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til velsmagende, sunde og spændende alternativer til de mest anvendte fødevarer.

Du kan bruge de forskellige varianter af mel i dit bagværk derhjemme og bidrage blandt andet med essentielle næringsstoffer og nye gode smagsoplevelser. 

Funksjonell Mat kagemix

Både glutenallergikere og diabetikere kan nyde af den velsmagende og svampede kage fra Funksjonell Mat Kage bagemix. Kagemixen er den helt perfekte basisdej, der gør det nemt at bage din favoritkage, om end det gælder kanelkage, gulerodskage eller æblekage! Og så kan den endda spises med helt god samvittighed.  

Funksjonell Mat sukrin og sirup

Sukrin er blevet et verdenskendt fænomen, og særligt et hit blandt dem, der ønsker et kaloriefrit alternativ til sukker.

Med Funksjonell Mat Sukrin kan du både undgå kunstige sødemidler og sukker samtidig med, at den søde tand stadig plejes på sit ypperste. Alt i produktet er af naturlig oprindelse, og kan med stor fordel anvendes som sukkererstatning både ovenpå dine havregryn eller i bagning!

Sirup kan for mange også være en vaskeægte kalorie-synder, derfor har det fantastiske brand udviklet to lækre alternativer til sirup, der endog har et høj indhold af sunde kostfibre. De både smager lækkert og tilfører den sødme og struktur, du ønsker skal medvirke i din madlavning eller dessert.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.