Rømer Rapadura Sucanat Ø - 500 g

Rømer Økologisk Rapadura Sucanat
Økologisk Rapadura/Sucanat fra Rømer er en sukkerart der er kendetegnet ved mindre sukkerkrystaller end almindelig rørsukker.
Rapadurasukker er rørsukker som er krystalliseret på en åben pande og er det første produkt i sukkerprocessen, derfor er det mindre raffineret end f.eks. hvidt sukker.
Rapadurasukker smager sødt, men er meget mere aromatisk, man fornemmer en tydelig karamelsmag. Selve duften er også aromatisk og dyb. Konsistensen er mere fugtig og blød end almindeligt hvidt sukker, da det har et større indhold af sirup.
Rapadurasukker kan anvendes i alle retter hvor man gerne vil have en karamelsmag, det er især godt i efterårets og vinterens lidt tungere retter hvor det med et par skefulde, kan give en krydret sødme. Det kan også bruges i frugttærter, krydderkager og småkager. Man kan erstatte sukkermængden helt eller delvist i en kage eller dessert med rapadurasukker, men ofte er et par spiseskefulde nok til at karamelsmagen trænger igennem.
Indhold: 500 g
Energi |
1680 kJ / 400 kcal |
Fedt |
0 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0 g |
Kulhydrater |
99,5 g |
- heraf sukkerarter |
99,5 g |
Protein |
0,5 g |
Salt |
0,13 g |
Uraffineret rørsukker*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.