Rømer Natur Produkt

125 Produkt(er)

Naturprodukter fra Rømer

Rømer Natur Produkt tilbyder en lang række af økologiske, naturlige, kvalitetsbetonede og glutenfri produkter. Heriblandt findes både velduftende og naturlig sæbe, shampoo samt Rømer creme fra eget sæberi!

Sortimentet er bredt og de er leveringsdygtige indenfor både personlig pleje, fødevarer, drikkevarer samt øvrige. Hos Med24.dk finder du et lækkert udvalg af Rømers fantastiske produkter til helt eksklusive priser og gode tilbud! 

Hvad er Rømer?

Rømer Natur Produkt blev grundlagt tilbage i 1977 som en af Danmarks første helsekostbutikker. Familievirksomheden har altid været drevet af familien Rømer i Silkeborg, hvor engrosvirksomheden med stor succes har produceret og importeret økologiske fødevarer med mere hele verden over.

Mange års erfaring og de økologiske produkter er siden begyndelsen ført til et kæmpe udvalg af spændende, sunde, velduftende og smagfulde oplevelser, som har vækket stor glæde hos dets mange forbrugere. Det velkendte grossist-firma har dog også altid søgt efter at placere kunden, deres ønsker og oplevelser i centrum. 

God kvalitet og sikker kontrol

Rømer Produkt står for den kvalitet, som du i dagligdagen higer efter både i forbindelse med madlavning og anden form for pleje. Alle produkter er veldokumenterede, opfylder alle lovgivende krav, er altid under udvikling samt af højeste kvalitet. Den løbende kontrol sikrer ligeledes, at du udelukkende tilbydes det bedste af det bedste.

Om end du ønsker at berige din krop og sjæl med fødevarer som Rømer naturlig mandelolie, snacks, pasta, lakrids, kakao eller kiks er du sikret en helt ekstravagant oplevelse. Det samme gælder de fantastiske plejeprodukter, der både omfatter hudpleje og hårpleje. Du finder blandt andet Rømer massageolie, shampoo, deodorant, creme, balsam og olier.

Med de naturlige dufte og skånsomme ingredienser, er din krop og familiens hud sikret en meget nænsom og mild pleje. 

Kundernes gyldne favoritter

Med et Rømer Natur produkt har du uden tvivl sikret dig en sikker vinder i hjemmet. Ønsker du at kaste dig ud i endnu en succes med et lækkert produkt fra Rømer, så har vi samlet nogle af vores kunders største favoritter nedenfor:

Rømer Hørfrøolie Koldpresset (Ø). Hørfrøolien fra Rømer er helt unik. Den besidder blandt andet store mængder af omega-3 fedtsyren alpha linolensyre, som ellers findes i fede fisk. Er man ikke meget for fiskeolie, er dette klart et af de bedste alternativer. Du kan læse mere om hørfrøoliens mange egenskaber her!

Rømer Mandelolie. Denne grundolie er helt ideel for en omgang lækker selvforkælelse. Den koldpressede olie fungerer med dens høje indhold af linolsyre som en blødgørende og gendannende olie på hudcellerne. Mange har stor glæde af at anvende den som massageolie.

Rømer Muskelvarmer. Træner du meget og ønsker at forebygge skader ved opvarmning af muskler og sener, er denne muskelvarmer fra Rømer en klar favorit blandt forbrugerne. Muskelvarmeren kan anvendes både før og efter træning/sport på de ønskede muskelområder. Den trænger hurtigt ind i huden og sikrer dig en maksimal effekt.

Rømer Stærk Sennep. Sennep er ofte anvendt i danske retter og er klart en favorit på bordet under sommerens grillfester. Denne lækre økologiske sennep fra Rømer er den stærke af slagsen. Den er både velsmagende og besidder den fantastiske konsistens, der giver den sidste prik over I'et, hvilket også har gjort den til en klar favorit blandt vores kunder.

Du kan købe dit naturprodukt fra Rømer hurtigt, billigt og trygt hos Med24.dk. Vi tilbyder både mulighed for dag til dag levering samt opnåelse af fri fragt! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.