MGO Manukahonning 300+ - 250 g

Manuka Honning 300+
MGO® Manukahonning 300+ indeholder mindst 300 mg/kg af Methylglyoxal. Det kommer fra New Zealand og er resultatet af en unik interaktion mellem bier og Myrteplanter.
Manukahonning er kendt for sin unikke smag og anerkendes over hele verden for sine antibakterielle egenskaber, som ikke findes i andre former for honning. Det unikke ved Manuka honning er at det indeholder det bioaktive stof Methylglyoxal (MGO)
- Antibakteriel
- CMH certificeret
- MGO +300 svarer til UMF 11
- Mindst 300mg/kg Methylglyoxal
Indholdet af methylglyoxal er blevet testet i et uafhængigt britisk laboratorium i henhold til ISO 17025 standard, som garanterer kvaliteten af honning. Manukahonning kan tages som en del af en afbalanceret kost eller som et naturligt sødemiddel i mad og varme drikke. Jo højere værdien af Manukahonning på MGO / UMF skalaen er, desto større er honningens antibakterielle virkning.
Denne serie fra MGO Manukahonning findes i 3 forskellige styrker
MGO 100+ - God (Antibakteriel effekt)
MGO 300+ - Bedre (Høj antibakteriel effekt)
MGO 600+ - Bedst (Meget høj antibakteriel effekt)
På UMF-skala svarer MGO 100+ til en værdi på 6.
Ingredienser:
100% manuka honning.
Næringsindhold | Pr. 100 g. | Pr. portion 15 g. |
---|---|---|
Energi | 1375 Kj / 329 Kcal | 206 Kj / 49 kcal |
Fedt | <0,1 g | <0,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer | <0,1 g | <0,1 g |
Kulhydrater | 78,5 g | 11,78 g |
- heraf sukkerarter | 76,2 g | 11,43 |
Protein | 0,2 g | 0,03 g |
Salt | 8 mg | 0,2 mg |
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.