Folsyre - 90 tabletter

Folsyre - 90 tabletter
59,00 -9%
Vejl. pris 65,00
(4) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra DFI
Varenummer: 187
Ofte købt sammen
Pris i alt
122,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Det anbefales, at kvinder der planlægger graviditet tager et dagligt tilskud på 400 mcg folsyre, fra det tidspunkt graviditeten planlægges til og med 12. uge af graviditeten.
Anbefalet daglig dosis: 1 tablet.

Funktion:
Folsyre (B9) er et vandopløseligt vitamin og udskilles med sved og urin.  Folsyre har betydning for dannelse af røde blodlegemer og nydannelse af celler, centralnervesystem, mental sundhed, immunforsvar og fordøjelse.  Hud og hår.  Graviditet.

Mangelsymptomer:
Neuralrørsdefekter (bl.a.rygmarvsbrok) hos fosteret.  Blodmangel, dårlig hukommelse, træthed samt depression.  Svimmelhed og søvnløshed.

Kilder:
Lever og fuldkornsprodukter.  Grønne grøntsager, fisk, skaldyr, tørrede bønner og nødder.

Vidste du,
at Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen anbefaler et dagligt vitamintilskud med folsyre, allerede fra du planlægger graviditet og de første 12 uger af graviditeten? Det nedsætter risikoen for at føde et barn med neuralrørsdefekt.
Barnets neuralrør udvikles tidligt i graviditeten, oftest før du er klar over, at du er gravid. Derfor er det meget vigtigt at tage folsyre, allerede fra du planlægger at blive gravid.
Neuralrørsdefekt kan medføre forskellige former for medfødte misdannelser. Disse kan variere fra rygmarvsbrok, der kan give alvorlige handicap, til manglende udvikling af hjernen. Misdannelsen opstår, hvis neuralrøret ikke lukker sig på 22.-29. dagen efter befrugtning.
Du har brug for 400 mcg folsyre om dagen. Vælg enten en vitaminpille, hvor de øvrige vitaminer og mineraler giver ca. 100% af den anbefalede daglig dosis, eller en tablet med kun folsyre.
Det er vanskeligt via kosten at opnå en indtagelse af folsyre, der beskytter mod neuralrørsdefekt. Derfor bør du supplere med et dagligt tilskud af folsyre.

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Folsyre 400 µg 200%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Folinsyre, L-methylfolat, Fyldemidler (maltodextrin, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumoxid), Overfladebehandlingsmidler (vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerin)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Glutenfri segl Vegan Friendly Laktose fri

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Stella Nielsen - 25-10-2013
Rigtig nem at tage. God pris og ingen problemer med fragt osv. :-)
Af Line - 20-10-2012
Små piller der er super lette at sluge - perfekt til mig :)
Af Morten Kristensen - 15-02-2011
Folsyre er et godt produkt til overkommelig pris. Kan klart anbefales
Af Helle Sjøgren - 26-09-2010
Dejlig nemme at sluge disse små piller. Oplever ingen bivirkninger

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.