Puori SB3 Probiotika - 30 doser

1
1
1
(7) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Puori
Varenummer: 22418

Puori Synbiotics SB3 Probiotika er en spændende kombination af mælkesyrebakterier, fibre og C vitamin.

Mælksyrebakterier er en levende bakterie der findes naturligt i vores tarmsystem. De er sunde og gode mikroorganismer som har en gavnlig virkning for kroppen. De hjælper med at nedbryde den mad vi spiser og beskytter mod uønskede bakterier. Med SB3 får du 13 milliarder levende mælkesyrebakterier, der er fordelt på de mest veldokumenterede bakteriestammer.

Fibre der er næring som fremmer væksten af de gode mælksyrebakterier og når mælkesyrebakerier og fibre kombineres indgår de i en synergi ligesom i SB3.

C vitamin er et vandopløseligt vitamin og en meget effektiv antioxidant som også beskytter dine celler og hjælper med at bevare immunforsvarets normale funktion.

Denne sammensætning af mælkesyrebakterier, fibre og C vitamin bliver frysetørret og pakket i sticks - de er pakket enkeltvis så det er nemmere for dig at have dem med overalt.

Kroppen har brug for et godt immunforsvar for at beskytte cellerne mod dagligt slid. Det er især vigtigt under og efter fysisk træning, hvor kroppen har travlt med at restituere. Derfor indeholder SB3 200 mg vitamin C, som beskytter dine celler mod oxidativt stress og hjælper med at bevare immunforsvarets normale funktion.

Anvendelse:
Hver Stick har en naturlig smag af tranebær og kan blandes i et glas vand, i din juice eller i din yoghurt. Du kan også indtage det direkte uden at opløse det i væske.

Pakken indeholder 30 sticks af hver 4,5 g. Der anbefales at tage 1 sticks dagligt.

Forslag: Tag indholdet af en SB3 stick som et dagligt kosttilskud 30 min før eller sammen med et måltid. Hver SB3 stick har en naturlig smag af tranebær og kan blandes i et glas vand, i din juice eller i din yoghurt. SB3 kan også indtages direkte uden at blive opløst i væske.

Indhold pr. stick:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin C

200

mg

250%

Pektin fibre

-

-

-

Fruktooligosakkaride fibre

-

-

-

Inulin fibre

-

-

-

Bifido bakterier (BB-12)

-

-

-

mælkesyrebakterier (PCC)

-

-

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Vitamin C, Pektin fibre, Fruktooligosakkaride fibre, Inulin fibre, Bifido bakterier (BB-12), mælkesyrebakterier (PCC), Aroma (naturlig tranebærsmag)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(7) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Puori
Varenummer: 22418
BPA free Solvent-free Laktose fri
BPA free Solvent-free Laktose fri

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.