Biosym Symbioflor+ - 300 kap

Biosym Symbioflor+ mælkesyrebakterier 300 kapsler
Se alle produkter fra Biosym & Symbioflor+
Varenummer: 37121

Biosym Symbioflor+ har et højt indhold af levedygtige mælkesyrebakterier

Symbioflor+ har et højt indhold af levedygtige mælkesyrebakterier opløst i Inulin og vedligeholder din naturlige tarmflora til fordel for din fordøjelse. De nøje udvalgte og gavnlige mælkesyrebakterier har dokumenteret effekt. Herudover er de syreresistente, hvilket betyder, at de modstår mavesyre og galde og dermed ankommer de intakte og virksomme til tyktarmen, hvor de har deres positive virkning.

Fordele ved Symbioflor+

  • Vedligeholder den naturlige og gavnlige tarmflora
  • Vegetarisk kosttilskud
  • Nem at doserer vha. kapslerne

En sund tarmflora er en vigtig del af vores immunforsvar og for at vi har et godt helbred. Tarmfloraen er dog skrøbelig og kan let komme i ubalance. Derfor er det vigtigt, at vi sørger for at holde vores tarmflora sund og stærk, så den kan takle de bakterier, som kommer ind i kroppen. Her kan det være nødvendigt at supplere sin normale kost med ekstra mælkesyrebakterier for at beskytte og vedligeholde tarmfloraen.

Er du laktoseintolorent?

Mælkesyrebakterierne får deres navn fra deres evne til at producerer mælkesyre i tarmen. Mælkesyrebakterier stammer altså ikke fra mælk og er derfor sikkert at tage, hvis du er laktoseintolorent.

Bemærk

Mælkesyrebakterier er sensitive over for antibiotika. Symbioflor+ bør derfor ikke indtages mindre end 3 timer før eller efter indtagelse af antibiotika.

Vegetarisk kosttilskud

Symbioflor+ er helt fri for animalske ingredienser og er registreret hos The Vegetarian Society, vegetar-organisation i England stiftet i 1847. Registreringen er din garanti for et 100 % vegetarisk kosttilskud.

Dosering af Symbioflor+ mælkesyrebakterier:

1-2 kapsler 2 gange dagligt.

Opbevaring

Tørt og ikke for varmt samt utilgængeligt for børn.

Indhold: 300 kapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Lactobacillus acidophilus La-14 7,5 mia -
Bifidobacterium lactis Bi-07 2 mia -
Lactobacillus rhamnosus Lr-32 0,5 mia -
Fructo-oligosakkarider 26 mg -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Lactobacillus acidophilus La-, Bifidobacterium lactis Bi-07, Lactobacillus rhamnosus Lr-32, Fructo-oligosakkarider FOS (Inolin), Mælkesyrebakterier, Konsistensmidler:, mikr. cellulose, Siliciumdioxid, Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose, Farve: titandioxid

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Indgår i kategorierne
Probiotika - Mælkesyrebakterier
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.