Symbioflor+ mælkesyrebakterier

Bisosym Symbioflor+ er et populært kosttilskud bestående af nøje udvalgte mælkesyrebakterier. Symbioflor er egnet for både børn og voksne. Du kan læse yderligere om Symbioflor+ her! 

3 Produkt(er)

Symbioflor+ fra Biosym- mælkesyrebakterier til hverdag og rejse

Symbioflor+ er et konkurrencedygtigt kvalitetsprodukt fra Biosym, som i mere end 35 år har arbejdet intensivt med udviklingen af effektive kosttilskud af kompromisløs kvalitet til danskerne. Symbioflor+ indeholder selekterede, levedygtige og veldokumenterede mælkesyrebakterier til engangs- og hverdagsbrug.
 
Symbioflor er egnet for børn og voksne fra 11 år, som af forskellige årsager ønsker at supplere kosten med mælkesyrebakterier – til ubalance i tarmfloraen, til udlandsrejsen, hvor tarmfloraen kan være udfordret eller til den generelle gode ”mavefornemmelse”. 

Symbioflor+ er endnu en af storfavoritterne fra Biosyms kvalitetsfyldte kosttilskud. Brandet tilbyder flere velkendte tilskud med vitaminer, mineraler, fedtsyrer, urter og andre gavnlige næringsstoffer. Her kan du finde hele sortimentet af tilskud fra Biosym

Hvad indeholder Symbioflor?

Mælkesyrebakterier forekommer naturligt som en del af vores tyktarmsflora og vedligeholder overordnet tarmfloraen til fordel for fordøjelsen. En sund tarmflora er både vigtig for immunforsvaret og helbredet, derfor er det vigtigt at holde den stærk samt i balance. Symbioflor+ er hertil et kosttilskud, som har et højt indhold af levedygtige mælkesyrebakterier fra følgende udvalgte stammer:

  • Lactobacillus acidophilus
  • La-14, bifidobacterium lactis Bi-07
  • Lactobacillus rhamnosus Lr-32

Netop disse mælkesyrebakterier er valgt på baggrund af dokumentation for deres effekt og syreresistens. Det er vigtigt, at kapslerne kan modstå mavesyre og galde, så de er intakte, når de når frem til tyktarmen, hvor de har deres virkning.

Derudover indeholder Symbioflor+ også fructo-oligosakkarider. Disse er tilvalgt, da man via undersøgelser har set en tendens til, at de har kunne stimulere væksten af gavnlige bakterier i tyktarmen

Fordelene ved valg af Symbioflor mælkesyrerbakterier er:

  • Værdi for pengene - Symbioflor+ er et konkurrencedygtigt kvalitetsprodukt med selekterede, levedygtige og veldokumenterede mælkesyrebakterier
  • Bred anvendelsesmulighed - til engangs- og hverdagsbrug, til ”feriemaven” eller for den gode tarmflora.
  • Med præbiotika og oligosakkarider - Symbioflor+ indeholder fructo-oligosakkarider, der har vist at kunne stimulere gavnlige bakterier i tyktarmen.

Bemærk at Symbioflor er: 

  • Til børn og voksne over 11 år
  • 100% vegansk
  • Laktosefri

Læs meget mere om mælkesyrebakterier (probiotika) og deres overordnede fordele her

Vær opmærksom på!
Mælkesyrebakterier er sensitive overfor antibiotika. Symbioflor+ bør i henhold til dette ikke indtages mindre end 3 timer før eller efter indtagelse af antibiotika. Du bør desuden kun tage kosttilskuddet i overensstemmelse med din læge ved graviditet eller amning. 

Køb Symbioflor billigt hos Med24.dk

Du kan finde Symbioflor+ til fordelagtige priser her hos Med24.dk. Produktet er både populært, anmelderrost og anbefalet af vores kunder. Du kan finde Biosym Symbioflor+ i pakninger med 60 kapsler, 180 kapsler og 300 kapsler i vores sortiment.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.