Biosym

Biosym – danske kosttilskud med over 30 år på bagen!

Biosym er en vestjysk producent af kosttilskud. Virksomheden blev startet af Kurt Winberg Nielsen og sønnen Kim Nielsen i 1986. Far og søn samarbejdede med flere forskellige firmaer, inden Biosym kom til verden. Dog var kosttilskudsbranchen en hård nød at knække, især når det drejede sig om viljen til fornyelse. Derfor tog far og søn selv rorpinden og udviklede deres egen serie af kosttilskudspræparater. I dag har Biosym hovedkontor i Ikast, og virksomheden ledes af sønnen Kim.

Kvalitet, styrke og balance

Kvalitet, styrke og balance er nøgleordene, når det gælder Biosyms præparater. Virksomheden har fokus på at udvikle effektive kosttilskud af høj kvalitet, der skal hjælpe folk med at leve så sundt som muligt. Det gør de blandt andet ved at kombinere erfaringer fra den komplementære terapi og den nyeste forskning inden for kosttilskud. Man udvikler løbende nye produkter, samtidig med at eksisterende præparater optimeres med udgangspunkt i den seneste viden og forskning. Derudover er målet hos Biosym at fabrikere rene og naturlige kosttilskud med så få hjælpestoffer som muligt. Der lægges endvidere vægt på, at forbrugerne får fuld valuta for pengene i forhold til indholdet af næringsstoffer i de forskellige produkter. 

Kosttilskud til alle

Biosym fremstiller fiskeolie, vitaminer, mineraler, mælkesyrebakterier, urter og andre næringsstoffer. Præparaterne forhandles både i og uden for Norden og henvender sig til alle – også vegetarer og veganere. Biosym er desuden et af vores mest populære mærker i webshoppen, og vi har derfor et bredt udvalg til forskellige behov. Du kan læse mere om nogle af vores bestsellere nedenfor.

Biosym Magnesium +300

Magnesium spiller en væsentlig rolle i forhold til vedligeholdelsen af vores tænder, knogler og muskler. Derudover har vores nervesystem og psykologiske funktion også stor gavn af magnesium. I Biosym Magnesium +300 får du 300 mg magnesium i hver kapsel fra to effektive magnesiumkilder: magnesiumoxid og magnesiumpidolat. Magnesium benyttes jævnligt af sportsudøvere, personer med træthed og uro i benene og folk, der sover uroligt. 

Biosym Magnesium +300 blev kåret til Årets Produkt i 2017.

Biosym EPA-GLA+ fiskeolie

Fiskeolie har mange vigtige funktioner. Olien styrker hjertet, hjernen og synet samt bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Biosym EPA-GLA+ giver dig et afbalanceret tilskud af omega-3-6-7-9-fedtsyrer og fosfolipider. Kosttilskuddet er et supplement til de omega-3-fedtsyrer, du finder i fisk og skaldyr. Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser 350 gram fisk om ugen. Med fiskeolien fra Biosym er du garanteret en høj kvalitet, da produktet er baseret på en af de reneste fiskeolier i verden. 

Biosym Omnimin multivitamin

Omnimin er multivitaminer i ordets bredeste forstand. I hver tablet får du hele 28 vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre væsentlige næringsstoffer. Omnimin blev optimeret i starten af 2018. Det betyder, at tabletterne har fået en naturlig overfladebehandling, som stabiliserer de aktive næringsstoffer og beskytter dem mod lys. Omnimin kan bruges af alle, der ønsker at supplere kosten med et bredt tilskud af vitaminer og mineraler. Præparatet vandt prisen for Årets Vitamin ved Danish Health & Science Awards i 2018. 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?