Biosym Fiskeolie

Læs mere om fiskeolie fra Biosym lige her:

Biosym fiskeolie indeholder en af verdens reneste olier

Biosym EPA-GLA+ er et alsidigt fedtsyrepræparat, der sammen med fiskeolie indeholder lægehjulkroneolie og flydende lecithin, der stammer fra rapsolie. Lægehjulkroneolie har et højt indhold af sunde omega-6-fedtsyrer, som også kaldes GLA (gammalinolensyre). Omega-6-fedtsyrer er sammen med de andre omega-fedtsyrer nødvendige for et godt helbred. I Biosym EPA-GLA får du et velafbalanceret tilskud af omega-3-6-7-9-fedtsyrer og fosfolipider.

Hvad er fiskeolie?

  • Fiskeolie består af flerumættede omega-3-fedtsyrer som kaldes EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre).
  • For at vores krop holder sig sund og rask, har vi brug for omega-3-fedtsyrer.
  • Omega-3-fedtsyrer findes hovedsageligt i fede fisk som laks, ørred, sild og makrel samt skaldyr og andre havpattedyr.

Hvad bidrager fiskeolie til?

Når man taler om fiskeolie, kan man ikke undgå at tale om omega-3-fedtsyrer. Kroppen kan ikke selv danne disse fedtstoffer, hvorfor det er nødvendigt at tilføre dem via kosten. Nogle vælger at supplere med et kosttilskud. DHA og EPA er nogle af de vigtigste omega-3-fedtsyrer. De er altafgørende for funktionen af vores hjerne. Millioner af budskaber sendes gennem hjernecellerne hvert sekund, og de flittige og effektive DHA-fedtsyrer sørger for, at hjernecellerne arbejder lynhurtigt. EPA- og DHA-fedtsyrerne hjælper også vores hjerte og øjne til at fungere optimalt. Derudover har de også ansvaret for, at kolesterolniveauet i kroppen ikke bliver for højt. 

Certificeret fiskeolie

Når du køber fiskeolie, er det vigtigt, at du kigger efter en olie i god kvalitet. Fiskeolien fra Biosym er certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea. Du er derfor sikret en fiskeolie, der kommer fra bæredygtigt fiskeri. Produktet er desuden kvalitetsmærket Biosym Pure. Det giver dig:

  • rene produkter af høj kvalitet
  • indsigt i renhedsanalyser af Biosyms marine- og plantebaserede olier, der varetages af et uafhængigt laboratorium
  • muligheden for at indtaste batchnummer, så du kan se analyseresultatet for lige præcis det produkt, du har købt.

Omega-3 til vegetarer

Det er ikke kun fisk, der indeholder omega-3-fedtsyrer. Vegetabilske olier og nødder indeholder også disse fedtstoffer. Her hedder omega-3-fedtsyren dog ALA, som står for alfalinolensyre. ALA er en spøjs fætter, fordi kroppen i begrænset omfang kan transformere den til andre omega-3 fedtsyrer – dem man får fra fede fisk. Er du vegetar, har Biosym et præparat til dig. Det hedder OmniVegan Omega-3 og indeholder 100 % plantebaseret omega-3. Olien stammer fra alger og har et højt niveau af DHA og EPA. 

Hos Med24 har vi altid gode priser på tusindvis af produkter inden for medicin, medicare, kosttilskud og hudpleje. Vi leverer dine varer fra dag til dag, og du har ovenikøbet mulighed for at få gratis fragt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.