Biosym Multivitaminer

Biosym har siden sin grundlæggelse for mere end 30 år siden været et familieforetagende. I dag finder du bl.a. Biosym Multivitaminer fra det populære mærke, så du nemt får de rette vitaminer og mineraler. Biosym Multivitamin kaldes for Omnimin og er en af markedets mest populære multivitaminer. Bliv klogere på alle de spændende produkter her!

Biosym Multivitamin | Hvad er vitaminer? | Mest populære vitaminpiller

Biosym multivitamin – alle de vigtige vitaminer på én gang

Vitaminer er nødvendige for kroppens funktion. Kroppen kan ikke selv danne de vitaminer, som vi behøver, hvorfor vi må have dem gennem kosten. Nogle gange kan det være svært at spise tilstrækkeligt varieret, og der kan være brug for at supplere med et kosttilskud. Vi har behov for forskellige typer af vitaminer, og på nogle tidspunkter i vores liv har vi brug for bestemte vitaminer. Biosym har et bredt udvalg af velafbalancerede multivitaminpræparater til forskellige behov.Hvad er vitaminer?

Vitaminer er essentielle for, at kroppen fungerer, som den skal. Mangler vi vitaminer, kan det bringe kroppen ud af balance. Derfor er det væsentligt, at vi spiser sundt og sørger for at få dækket vores næringsbehov gennem maden. Biosym multivitamin er et oplagt valg, hvis du ønsker et effektivt kosttilskud som et supplement til din kost. Læs også vores artikel - Alt du skal vide om multivitaminer her.

Omnimin - populære multivitaminer

Biosym Omnimin er et sammensat produkt med hele 28 vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre næringsstoffer. Præparatet indeholder blandt andet vitaminerne A, B, C, D, E og K samt mineraler som calcium, magnesium, jern, zink, kobber, jod, mangan, chrom og selen. I begyndelsen af 2018 blev Omnimin optimeret, og tabletterne fik en naturlig overfladebehandling, som stabiliserer og beskytter indholdet af næringsstoffer.

Biosym OmniX er ligesom Omnimin et multivitaminsprodukt af høj kvalitet. Med OmniX får du 26 vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre næringsstoffer. Præparatet indeholder dog ikke K-vitamin og jern. Får du behandling med blodfortyndende medicin, anbefales det ofte, at man undlader K-vitamin. Derudover har kvinder i overgangsalderen og mænd som regel ikke brug for et tilskud af jern. Der kan dog være undtagelser, hvis man er vegetar og/eller dyrker meget motion. Derfor er det en individuel sag, om man bør supplere sin kost med jern. 

Biosym OmniVegan Multi er et kosttilskud med multivitaminer til veganere, vegetarer og andre, som ønsker et kvalitetsprodukt med naturlige stoffer og naturidentiske næringsstoffer. Du får et tilskud af vitaminerne A, B, C, D, E og K samt calcium, magnesium, jern, zink, kobber, jod, mangan, chrom og selen. OmniVegan er certificeret af verdens ældste veganerorganisation Vegan Society i England. Det vil sige, at alle ingredienser er nøje kontrolleret og registreret. Der er altså med andre ord tale om et 100 % vegansk produkt.  

Det er vigtigt for os, at du får en god service. Derfor får du dag til dag-levering hos Med24, mulighed for gratis fragt samt attraktive priser. Vi har desuden et bredt udvalg af hudplejeprodukter, kosttilskud, medicin og medicare.

pil til toppen med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.