Omnimin på tilbud

Hos Med24.dk finder du Omnimin fra Biosym, som er et af danskernes fortrukne kosttilskud – og en kæmpe favorit her på siden. Omnimin er et komplet multivitamin-tilskud, der indeholder alt, hvad du skal bruge af vitaminer og mineraler. Det er velegnet til børn og voksne og har sågar et 100% vegetarisk indhold. Læs mere om Omnimin

Omnimin fra Biosym

Omnimin er udviklet af et af de større kvalitetsbrand Biosym, som længe har specialiseret sig indenfor udvikling og fremstilling af vitaminer, mineraler, fedtsyrer, mælkesyrerbakterier, urter og andre givende næringsstoffer.

Omnimin er et af de mest alsidige produkter blandt de stærke vitamin- og mineralpræparater! Vitaminpillerne indeholder f.eks. hele 250 i.e. naturligt E-vitamin, 400 µg folinsyre og 500 mg C-vitamin pr. dagsdosis og kan anvendes under graviditet og amning. Produktet kan med fordel kombineres med EPA-GLA+ fiskeolie fra Biosym.

Endnu en unik ting ved Omnimin® er, at det indeholder sporstofferne Bor og Silicium på organisk form, som det eneste multivitaminpræparat på markedet (udover andre varianter fra Biosym). Ved Danish Health & Science Awards i 2018 vandt præparatet dog også prisen for årets vitamin. 

Hvad er Omnimin?

Omnimin er multivitaminer bestående af tabletter. I hver tablet findes hele 28 vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre væsentlige næringsstoffer. Alle er godkendt af de danske og europæiske sundhedsmyndigheder.

Tabletterne har fået en naturlig overfladebehandling, som stabiliserer de aktive næringsstoffer, der samtidig også beskytter dem mod lys.

Må jeg tage Omnimin?
Omnimin kan benyttes af alle over 11 år, som ønsker at supplere kosten med et bredt tilskud af vitaminer og mineraler. Ved overfølsomhed overfor ingredienserne i tilskuddet, bør man ikke anvende Omnimin.

Præperatet er desuden 100% fri for animalske ingredienser og er derfor anvendelig for både vegetar og veganer. Omnimin er også fri for laktose, gluten og kunstige sødestoffer. 

Omnimin hed tidligere Omnimin Pure

Omnimin er en optimeret udgave af Omnimin Pure. Omnimin har fået en anden type coating (overfladebeskyttelse) end der var på Omninin Pure. Den består af naturlige farvestoffer, men sikrer stadigvæk en høj stabilitet og lysbeskyttelse. Det betyder også at tablettens udseende er ændret fra at være klar gul til nu at være lidt mere uklar og gul/grøn i farven.

Køb Omnimin billigt hos Med24.dk

Omnimin er blandt vores absolutte bestsellere. Det skyldes primært at produktet er populært og anbefales af vores kunder. Herudover sælger vi Omnimin til en meget fordelagtig pris. Vi har ofte Omnimin på tilbud og sælger det således billigt i forhold til butikkerne.

Omnimin fås som både i pakninger af 60 stk., 175 stk. og 360 stk.SE desuden hele sortimentet fra Biosym

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?