Omnimin på tilbud

Køb Omnimin fra Biosym hos Med24.dk. Omnimin er et komplet multivitamin med alt, hvad du skal bruge af vitaminer og mineraler. Velegnet til både børn og voksne. Omnimin er et 100% vegetarisk kosttilskud. Omnimin fås som 60 stk., 175 stk. og 360 stk.

Omnimin er blandt vores absolutte bestsellere. Det skyldes primært at produktet er populært og anbefales af vores kunder. Herudover sælger vi Omnimin til en meget fordelagtig pris. Vi har ofte Omnimin på tilbud og sælger det således billigt i forhold til butikkerne. Omnimin er et af de mest alsidige produkter blandt de stærke vitamin- og mineralpræparater! Vitaminpillerne indeholder f.eks. hele 250 i.e. naturligt E-vit., 400 mcg folinsyre og 500 mg. C-vitamin pr. dagsdosis og kan anvendes under graviditet og amning. Det er nok netop derfor at Omnimin er så populært blandt vores kunder. Produktet kan med fordel kombineres med EPA-GLA+ fiskeolie fra Biosym.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.