Omnimin på tilbud

Hos Med24.dk finder du Omnimin fra Biosym, som er et af danskernes fortrukne kosttilskud – og en kæmpe favorit her på siden. Omnimin er et komplet multivitamin-tilskud, der indeholder alt, hvad du skal bruge af vitaminer og mineraler. Det er velegnet til børn og voksne og har sågar et 100% vegetarisk indhold. Læs mere om Omnimin

3 Produkt(er)

Omnimin fra Biosym

Omnimin er en multivitamin af høj kvalitet, udviklet af et af de større kvalitetsbrands, Biosym, som længe har specialiseret sig indenfor udvikling og fremstilling af vitaminer, mineraler, fedtsyrer, mælkesyrerbakterier, urter og andre givende næringsstoffer.

Omnimin er et af de mest alsidige og bredspektrede produkter blandt de stærke vitamin- og mineralpræparater, og indeholder hele 28 vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre væsentlige næringsstoffer pr. tablet. Omnimin kan derfor anbefales til alle, der vægter styrke, kvalitet og optagelighed højt og som ønsker et bredt tilskud af vitaminer, mineraler, antioxidanter og øvrige næringsstoffer i ét produkt.

Omnimin er udviklet med inspiration fra ODT (Optimal Daglig Tilførsel) med høj styrke, og indeholder fosfolipider som hjælpefaktor til fedtopløselige vitaminer. Hertil kommer aktiverede vitaminer og organisk mineraler for optagelighed.

Ved Danish Health & Science Awards i 2018 vandt præparatet prisen for årets vitamin.

Hvem kan tage Omnimin?

Omnimin kan benyttes af voksne og børn fra 11 år, som ønsker at supplere kosten med et bredt tilskud af vitaminer og mineraler. Ved overfølsomhed overfor ingredienserne i tilskuddet, bør man ikke anvende Omnimin.

Præparatet er desuden vegetarisk. Omnimin er også fri for laktose, gluten og kunstige sødestoffer.

Køb Omnimin billigt hos Med24.dk

Omnimin er blandt vores absolutte bestsellere. Det skyldes primært at produktet er populært og anbefales af vores kunder. Herudover sælger vi Omnimin til en meget fordelagtig pris.

Omnimin fås som både i pakninger af 60 stk., 175 stk. og 360 stk.

Se desuden også resten af sortimentet fra Biosym lige her. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.