Biosym Mælkesyrebakterier

Biosym mælkesyrebakterier giver en sund tarmflora

Der lever mange forskellige bakteriearter i vores tarmsystem. Vi har faktisk 30 % flere bakterieceller end menneskeceller. De mest essentielle bakterier lever i tarmen. Tarmfloraen kan sammenlignes med et økosystem, hvor tarmen er havet, og alle dyrene i havet er bakterier. Bakterierne har hver deres funktion, og de lever som regel side om side i fred og ro. 

Et højt antal af levedygtige mælkesyrebakterier i Biosym Symbioflor+

Nogle af bakterierne har du måske hørt om – de hedder mælkesyrebakterier. De findes flere steder i kroppen – blandt andet i tarmen og mundhulen. Her bidrager de til en god fordøjelse og et stærkt immunforsvar. Det kan ske, at vores mave kommer i ubalance, og derfor kan det for nogle være gavnligt at supplere kosten med mælkesyrebakterier. Biosym Symbioflor+ indeholder fructo-oligosakkarider, der i flere undersøgelser har indikeret at kunne stimulere væksten af nyttige bakterier i tyktarmen. Biosym Symbioflor+ er desuden baseret på en dokumentation af mælkesyrebakteriernes modstandsdygtighed. Det vil sige, at bakterierne har gennemgået en grundig selektionsproces, således at de kan modstå mavesyre og galde for derefter at nå frem til tyktarmen, hvor de har en effekt. 

Værd at vide om mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier har egentlig ikke noget med mælk at gøre. De hedder mælkesyrebakterier, fordi de blandt andet omdanner laktose til mælkesyre. Bakterierne er med til at opretholde balance i sammensætningen af bakterier i mave-tarm-kanalen, og de sikrer en optimal optagelse af de næringsstoffer, vi får fra den mad, vi spiser. 

Hvor i kosten findes de nyttige mælkesyrebakterier?

Du har måske hørt ordet ”probiotika” i forbindelse med forskellige mælkeprodukter. Probiotika er en anden betegnelse for mælkesyrebakterier. På mejerierne tilsættes de nyttige bakterier mælk, yoghurt, ymer og andre syrnede mælkeprodukter. Det gør de, fordi bakterierne blandt andet laver forskellige smagsstoffer. Afhængigt af de bakterier, der tilsættes, er nogle mælkevarianter derfor mere syrlige end andre. Bakterierne er også med til at give mælkeprodukterne deres tyktflydende konsistens og benyttes også til at lave ost og smør. Du finder også mælkesyrebakterier i fermenterede fødevarer som surkål, bestemte spegepølser og faktisk også chokolade.

I fødevarer er mængden af probiotika dog generelt lav sammenlignet med de mængder, man ser i kosttilskud. Mælkesyrebakterier i kapselform er desuden konstrueret sådan, at de først opløses, når de er længere nede i tarmen. Man risikerer derfor ikke, at de nedbrydes for tidligt og ikke optages i kroppen.

Når du køber varer hos Med24, kan du altid opnå gratis fragt. Vi har et stort udvalg af produkter inden for hudpleje, kosttilskud, medicin og medicare. Vi sørger for hurtig levering og har altid lave priser.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.