Nani Knogler - 30 breve

1
1
1
1
Se alle produkter fra Nani & Nani kurpakker
Varenummer: 31312

Nani kurpakke Knogler – tilskud med D-vitamin fra mos, calcium og magnesium fra rødalge og udvalgte urteekstrakter

Vi bør alle huske at passe på vores knogler, så vi holder kroppens stillads stærkt livet igennem! Målrettet og daglig knoglepleje kan være særligt vigtig for dig, der som kvinde har nået overgangsalderen eller hvis du i din dagligdag bare gerne vil støtte ekstra op om dine knogler. Til dig har danske Nani sammensat dette organiske og naturlige tilskud for nem og daglig knoglepleje; Med plantebaserede vitaminer, organiske mineraler og nøje udvalgte urteekstrakter!

Organisk bundet calcium og magnesium fra islandsk rødalge

Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder, mens også magnesium bidrager til vedligeholdelsen af normale knogler og tænder. Kurpakken indeholder derfor Nani’s helt særlige rødalge fra Island. Denne lille plante er enormt dygtig til at optage mineraler fra sine omgivelser og på helt naturlig vis optager og bygger den både calcium, magnesium og jod ind i sin struktur. Hver dagsdosis af kurpakken indeholder derfor 2 kapsler med den pulveriserede alge for et organisk og naturligt mineraltilskud til dig.

Vegetabilsk D3 vitamin fra mosplanter

Nani’s D3 vitamin er 100% vegetabilsk, da den er udvundet af mosplanten lav. Denne danner aktivt D-vitamin, på samme form, som vi selv danner det i huden om sommeren. D3 vitamin er helt oplagt at tage sammen med calcium, da vitamin D3 bidrager til normal optagelse og udnyttelse af calcium, og dermed også bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder. Hver dagsdosis af Nani’s kurpakke knogler indeholder derfor 1 tablet af deres D3 med hele 62,5 mikrogram D3 vitamin.

Foruden rødalge og D-vitamin fra mos indeholder hver dagsdosis også urteekstrakter af olivenblad og brændenælde, hvoraf den sidste understøtter den venøse cirkulation og støtter immunsystemet.

Det får du hver dag med Nani’s kurpakke Knogler:

  • Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder
  • Magnesium bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder
  • Vitamin D3 bidrager til normal optagelse og udnyttelse af calcium og fosfor
  • Vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder
  • Brændenælde understøtter den venøse cirkulation
  • Brændenælde støtter immunsystemet

For et stabilt indtag af vitaminer, mineraler og omega 3 fedtsyrer kan kurpakken med fordel kombineres med Nani’s Food State Multivitamin i frugter og grøntsager samt deres Alaska Vildlaks Omega 3.

Dosering og anvendelse:

1 færdigpakket dagspose i forbindelse med et måltid.


Indhold: 
30 breve

1 dagspose indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin D

62,5

µg

1250%

Calcium

400

mg

50%

Magnesium

37

mg

10%

Jod

28

µg

19%

Olivenblad (standardiseret til 40 % oleuropein)

250

mg

-

Brændenælde

185

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Olivenblad/Bonolive® is a BioActor trademark (Olea europaea L.), Brændenælde (Urtica dioica L.), Rødalge (Lithothamnium calcareum), Vitamin D3, Vegetabilske kapsler (cellulose og pullulan)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Kosttilskud
  2. Mineraler
  3. Calcium - Kalk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.