VitaYummy Calcium & Vitamin D - 60 stk.

VitaYummy Calcium & Vitamin D - 60 stk.
Se alle produkter fra VitaYummy
Varenummer: 41825

Nyhed fra VitaYummy - Calcium og Vitamin D er til dig der ønsker et ekstra tilskud af D-vitamin og kalk

For os skandinavere, gælder det at vi ofte kommer i underskud af vitamin D. Solen skinner ikke så ofte heroppe, som vores krop egentlig har brug for. Derfor kan det være en mulighed at tage et kosttilskud der indeholder D-vitamin. 

Den nye VitaYummy Calcium & Vitamin D er din mulighed for at for det ekstra tilskud - ovenikøbet som lækre og velsmagende vingummibamser. Produkter er specielt udviklet til os i Skandinavien, for at give et ekstra tilskud af kalk og D-vitamin. 
Calcium bidrager til vedligeholdelsen af normale knogler og tænder, mens vitamin D bidrager til at styrke vores immunforsvar. Ydermere er vitamin D vigtig for at vi kan optage og udnytte calcium optimalt i vores krop. 
 
Så her får du et kosttilskud, hvor du kan styrke dine knogler, tænder og dit immunsystem ved at få et ekstra boost af kalk og vitamin D - ved blot at indtage 2 vingummivitaminer om dagen. Disse gummies kan bruges både af børn fra 3 år og voksne!

Tyggebamserne har en lækker smag af hindbær og der er brugt 100% naturlige smags- og farvestoffer. Og så er de glutenfri samt veganske.

Find de andre varianter af gummies fra VitaYummy lige her!

Dosering og anvendelse:

Børn 3-10 år: 1 tygge bjørn dagligt

Voksne: 2 tygge bjørne dagligt


Indhold:
60 stk.

2 stk. indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin D

20

µg

400%

Calcium

150

mg

19%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Glukosesirup, Sukker, Bindemiddel (pektin), Calciumfosfat, Surhedsregulerende middel (citronsyre), Naturligt farvestof (gulerod og solbær), Naturlig aroma (hindbær), Vegetabilsk olie (kokos og raps), Overfladebehandlingsmiddel (carnauba voks), Vit. D (Cholecalciferol)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.