VitaYummy Calcium & Vitamin D - 60 stk.

VitaYummy Calcium & Vitamin D - 60 stk.
Se alle produkter fra VitaYummy
Varenummer: 41825

Nyhed fra VitaYummy - Calcium og Vitamin D er til dig der ønsker et ekstra tilskud af D-vitamin og kalk

For os skandinavere, gælder det at vi ofte kommer i underskud af vitamin D. Solen skinner ikke så ofte heroppe, som vores krop egentlig har brug for. Derfor kan det være en mulighed at tage et kosttilskud der indeholder D-vitamin. 

Den nye VitaYummy Calcium & Vitamin D er din mulighed for at for det ekstra tilskud - ovenikøbet som lækre og velsmagende vingummibamser. Produkter er specielt udviklet til os i Skandinavien, for at give et ekstra tilskud af kalk og D-vitamin. 
Calcium bidrager til vedligeholdelsen af normale knogler og tænder, mens vitamin D bidrager til at styrke vores immunforsvar. Ydermere er vitamin D vigtig for at vi kan optage og udnytte calcium optimalt i vores krop. 
 
Så her får du et kosttilskud, hvor du kan styrke dine knogler, tænder og dit immunsystem ved at få et ekstra boost af kalk og vitamin D - ved blot at indtage 2 vingummivitaminer om dagen. Disse gummies kan bruges både af børn fra 3 år og voksne!

Tyggebamserne har en lækker smag af hindbær og der er brugt 100% naturlige smags- og farvestoffer. Og så er de glutenfri samt veganske.

Find de andre varianter af gummies fra VitaYummy lige her!

Dosering og anvendelse:

Børn 3-10 år: 1 tygge bjørn dagligt

Voksne: 2 tygge bjørne dagligt


Indhold:
60 stk.

2 stk. indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin D

20

µg

400%

Calcium

150

mg

19%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Glukosesirup, Sukker, Bindemiddel (pektin), Calciumfosfat, Surhedsregulerende middel (citronsyre), Naturligt farvestof (gulerod og solbær), Naturlig aroma (hindbær), Vegetabilsk olie (kokos og raps), Overfladebehandlingsmiddel (carnauba voks), Vit. D (cholecalciferol)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?