Original Silicea - 90 kapsler

Original silicea - 90 kapsler - bedre hud, hår og negle
Original silicea - 90 kapsler - bedre hud, hår og negle
Original silicea - 90 kapsler - bedre hud, hår og negle
Se alle produkter fra Silicea
Varenummer: 30888

Original Silicea er udviklet til forstærkning og bedring af hår, hud og negle

Orginial Silicea indeholder stoffet silicium som styrker bindevæv. Kroppen bruger silicium som en "builder" til bindevæv, hvilket bidrager betydeligt til kroppens sundhed.  At have en sund, fast bindevæv er afgørende for glat, fast hud, stærke sunde negle og langt glansende hår.
Silicium er også en fremragende hjælper til at hele irriteret hud, ved f eks. forbrændinger, bumser, overfladiske sår.

Hver kapsel indeholder 420 mg kiseldioxid som svarer til 196 mg kisel. Denne høje koncentration af mineralsk kisel booster kroppens evne til at producere bedre hud, hår og negle.

Orginial Silicea indeholder også vitamin B7 som udgør en væsentlig bestanddel af den menneskelige ernæring. Vitamin B7s fordele er mange og vitaminet fungerer blandt andet som co-enzym i biosyntesen af fedtsyrer, purin nukleotider, og carbamyl fosfat. Vitamin B7 er en vigtig komponent for sund hud

Dosering:
1 kapsel om dagen er anbefalet, synkes helst med væske. kapslen er delbar og kan derfor blandes med væske eller i mad. For at opnå det bedste resultat af Orignial Silicea anbefales det at tage kapslerne i mindst 2-6 måneder. Må benyttes af børn over 11 år

Opbevares tørt i stuetemperatur

Ingredienser:

  • Siliciumdioxid
  • Vegetabilsk kapsel: hydroxymetylpropyl cellulose
  • Majsstivelse
  • Zinkgluconat
  • Mangangluconat
  • Natriumselenit
  • Vitamin B7 (biotin)

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Ingredienser:

Siliciumdioxid, Vegetabilsk kapsel: hydroxymetylpropyl cellulose, Majsstivelse, Zinkgluconat, Mangangluconat, Natriumselenit, Vitamin B7 (biotin)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.