Beurer

Beurer

I mere end 95 år har Beurer (GmbH) været den førende producent på markedet inden for sundhed og velvære. Beurer er en gammel, tysk, familieejet virksomhed, som startede i 1919 med at lave varmepuder og produkter i fleksibel varme. Siden da har Beurer massivt udvidet deres sortiment af produkter inden for sundhed og velvære. Hos Beurer kan du bl.a. finde komfortable, fleksible varmeprodukter, herunder varmepuder, varmeplaids, fodvarmere og sengevarmere.

Hos Beurer kan du også finde et stort udvalg af produkter til at holde øje med din sundhed. Du kan fx holde øje med din kropssammensætning på en af de mange kropsanalysevægte fra Beurer. På en kropsanalysevægt kan du få et indblik i din krops sundhed, da vægten også måler på andre parametre end blot din kropsvægt. På en kropsanalysevægt kan du bl.a. se din fedtprocent, muskelmasse og kropsvæskeprocent. På de mere avancerede kropsanalysevægte, fx modellen BF 700, måles også knoglemassen, BMI, AMR (Aktiv Metabolisk Rate) og BMR (Basal Metabolisk Rate). Beurer har også vægte til andre formål, bl.a. køkkenvægte, bagagevægte og en babyvægt.

Inden for kategorien selvkontrol er Beurer også kendt for deres blodtryksmålere. Her kan du både finde blodtryksmålere til overarmen og til håndleddet. Størstedelen af Beurers blodtryksmålere til overarmen er godkendt af enten Europæisk Hypertensionsselskab eller det tyske Hypertensionsselskab. Blodtryksmåleren BM 77 er faktisk godkendt af begge Hypertensionsselskaber og har patenteret hvileindikator, som efter en måling, fortæller dig, om din krop var tilstrækkeligt afslappet under målingen. Dette er en smart feature, som sikrer at du får et korrekt indblik i dit gennemsnitlige blodtryksniveau.

I generationer har firmaet under mærket Beurer tilbudt højkvalitetsprodukter indenfor kategorierne vægte, diabetes, wellness, sport og livsstil. Adskillelige produkter inden for disse kategorier er kompatible med ”Beurer Health Manager” som hjælper dig med at holde det fulde overblik over din sundhed. Beurer Health Manager er et gratis software, som du kan hente som app til din smartphone, tilgå via internettet eller downloade til din PC.

Under hovedkategorien velvære brillerer Beurer også med deres populære massageapparater, her finder du bl.a. de topsælgende massageapparater MG 21 og MG 55, som nok skal komme de ømme, stive muskler til livs!

Til alle, som holder af at pleje sin krop, har Beurer også et bredt sortiment til dette. Beurers beauty-univers er blevet massivt udvidet, siden de første beauty produkter fra Beurer ramte markedet. Nu kan du finde gaven til kvinden der har alt! Med produkter inden for ansigtspleje, hårfjerning, hårstyling, makeupspejle, manicure og pedicure er du sikret, at finde et produkt, som matcher dine præferencer.

Mange af Beurers produkter har modtaget awards, fra fx Stiftung Warentest, Öko-Test og Plus X Award for innovation, design og brugervenlighed. Beurer er yderst opmærksom på, at skabe produkter som også lever op til en række miljømæssige krav. Eksempelvis finder du, at størstedelen af alle fleksible varmeprodukter er produceret til at leve op til Öko-Tex Standard 100 kravene, som er din sikkerhed for at tekstilet er 100% fri for sundhedsskadelige kemikalier. Står du med et produkt fra Beurer i hånden, er du ikke være i tvivl om, at dette er ægte, tysk kvalitet, som du vil have glæde af at tage i brug gang efter gang.


Relevante artikler:
    •    Blodtryk | Det siger blodtrykket om din sundhed
    •    Forhøjet blodtryk - hvad kan man gøre?
    •    Lavt blodtryk | Årsager, symptomer & behandling
    •    Forhøjet blodtryk hos gravide
    •    10 gode råd mod højt blodtryk
    •    Hvordan måler jeg mit blodtryk?

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.