Beurer

173 Produkt(er)

Hvad er Beurer?

Beurer er en prisvindende, tysk familieejet virksomhed, der har været på markedet i mere end 95 år. Beurer startede i år 1919 med at lave varmepuder, og produkter i fleksibel varme. Siden da, har Beurer udvidet deres sortiment med en lang række produkter i høj kvalitet, og flot design. De har nu over 500 forskellige produkter, indenfor sundhed og velvære. 

I generationer har Beurer tilbudt højkvalitetsprodukter indenfor kategorierne vægte, diabetes, wellness, sport og livsstil. Adskillelige produkter inden for disse kategorier er kompatible med ”Beurer Health Manager” som hjælper dig med at holde det fulde overblik over din sundhed. Beurer Health Manager er et gratis software, som du kan hente som app til din smartphone, tilgå via internettet eller downloade til din PC.


Hvilke produkter kan jeg finde hos Beurer?

Hos Beurer kan du finde en lang række produkter indenfor sundhed i høj kvalitet og flot design. Beurer er verdens førende producent af blandt andet fleksible varmeprodukter, personvægte, massageapparater og blodtryksmålere

Under hovedkategorien velvære, brillerer Beurer også med deres populære massageapparater, her finder du bl.a. de topsælgende massageapparater MG 21 og MG 55, som nok skal komme de ømme, stive muskler til livs!

Til alle, som holder af at pleje sin krop, har Beurer også et bredt sortiment til dette. Beurers beauty-univers er blevet massivt udvidet, siden de første beauty produkter fra Beurer ramte markedet. Nu kan du finde gaven til kvinden der har alt! Med produkter inden for ansigtspleje, hårfjerning, hårstyling, makeupspejle, manicure og pedicure er du sikret, at finde et produkt, som passer til dit behov. 

Hvis du derimod gerne vil holde styr på din sundhed, kan du prøve en af de mange kropsanalysevægte. På en kropsanalysevægt kan du få et indblik i din krops sundhed, da vægten også måler på andre parametre end blot din kropsvægt. På en kropsanalysevægt kan du bl.a. se din fedtprocent, muskelmasse og kropsvæskeprocent. På de mere avancerede kropsanalysevægte, fx modellen BF 700, måles også knoglemassen, BMI, AMR (Aktiv Metabolisk Rate) og BMR (Basal Metabolisk Rate). Beurer har også vægte til andre formål, bl.a. køkkenvægte, bagagevægte og en babyvægt. 

Inden for kategorien selvkontrol er Beurer også kendt for deres blodtryksmålere. Her kan du både finde blodtryksmålere til overarmen og til håndleddet. Størstedelen af Beurers blodtryksmålere til overarmen er godkendt af enten Europæisk Hypertensionsselskab eller det tyske Hypertensionsselskab.


Beurer, en prisvindende virksomhed

Mange af Beurers produkter har modtaget awards, fra fx Stiftung Warentest, Öko-Test og Plus X Award for innovation, design og brugervenlighed. Beurer er yderst opmærksom på at skabe produkter, som også lever op til en række miljømæssige krav. Eksempelvis er størstedelen af alle fleksible varmeprodukter produceret til at leve op til Öko-Tex Standard 100 kravene, som er din sikkerhed for at tekstilet er 100% fri for sundhedsskadelige kemikalier. Står du med et produkt fra Beurer i hånden, er du ikke i tvivl om, at dette er ægte, tysk kvalitet, som du vil have glæde af at tage i brug gang efter gang.

Beurer har noget til enhver smag, find dit favorit produkter her hos Med24. Du kan altid opnå gratis fragt, og vi har dag til dag levering, så vi kan sikre at dit produkt når frem så hurtigt som muligt.

Relevante artikler:
    •    Blodtryk | Det siger blodtrykket om din sundhed
    •    Forhøjet blodtryk - hvad kan man gøre?
    •    Lavt blodtryk | Årsager, symptomer & behandling
    •    Forhøjet blodtryk hos gravide
    •    10 gode råd mod højt blodtryk
    •    Hvordan måler jeg mit blodtryk?

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.