Flad træningselastik

Hos Med24 tilbyder vi flade træningselastikker til en dynamisk træning af hele kroppen. Træningselastikker arbejder aktivt med både styrke og kondition, så man opnår muskelvækst samt fedtforbrænding på samme tid. Vi tilbyder flade træningselastikker med en breder fra 1,5 cm til længder på 5,5 m, disse elastikker fås i forskellige hårdhedsgrader. Der anbefales dog en længde på 2,5 m.
35 Produkt(er)
I en travl hverdag kan man ofte have svært ved at finde tid til at komme i motionscenteret eller fitnesscenteret. Med træningselastikker fra Med24 kan du nemt finde tid til din træning, da du kan udføre den hjemmefra med den træningsform, som passer til dig. Derudover er der også mange af os, som går og døjer med skader og skavanker i hverdagen. Vores træningselastik fra Theraband kan med fordel anvendes til genoptræning efter en skade, eller til forebyggelse af nye skader. Et træningselastik er også godt at anvende hvis du skal på ferie, men ikke vil opleve tilbagegang i din træning. Theraband flade træningselastikker findes i 8 forskellige hårdhedsgrader.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.