Træningselastikker

Træningselastikker - Praktisk og fleksibel styrketræning

Skift stopklodsen ud med et træningselastik bånd

Der er flere stopklodser, når vi skal i gang med at træne. Man føler ikke man har hverken tiden eller økonomien til fitnesscenteret, mens manglende inspiration også kan fungere som en stor hindring, når vi skal træne.
Et træningselastik bånd kan sætte en stopper for mange af disse stopklodser. Træningselastik båndet tilbyder en masse variationsmuligheder, både når det kommer til tid, sted og øvelser. Og så er det på én gang en både skånsom, fleksibel og effektiv måde at træne på – om du allerede træner hyppigt, skal i gang eller genoptrænes efter et længere skadesforløb. 
Faktisk er der flere og flere fysioterapeuter, der i dag gør brug af en træningselastik rulle som led i genoptræningen af deres patienter. For med den rette træningselastik kan du i din egen stue lave øvelser, der på én gang er dynamiske og funktionelle, mens du får et utal af modstandsniveauer og variationsmuligheder.


Stig 25 procent med ny farve

En træningselastik rulle kan give sig med op til 25 procent, uden at det føles som om, at den strammes betydeligt. Og det er netop elastikkernes smidighed, der gør, at de på én gang er skånsomme og effektive. Træningselastikkerne kommer i mange forskellige modstandsniveauer, der stiger med ca. 25 procent for hver elastik. Modstand/belastning er symboliseret med en ny farve. Når farven er blevet for let, betyder det, at du skal rykke et hak op i modstandsniveau. 

Træningselastik bånd til alle 

Start gerne med en et træningselastik bånd, der måler 5,5 meter. Med den længde har du masser af muligheder for at arbejde med modstanden ved enten at forkorte eller forlænge træningselastikken. Skal du i gang med at træne, anbefales det, at du starter med elastikker, hvis modstand/belastning er lav.  Her vil de gule og røde elastikker være optimale. Er du allerede i gang med at træne, vil den blå eller grønne træningselastik rulle måske være mere passende. Er du derimod godt i gang med din træning, skal du nok have én af de hårdeste træningselastik bånd – sort eller sølv, som er den hårdeste. 

Fri fragt over 499 kr.
Med DAO/GLS PakkeShop
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.