Tilbehør til træningselastikker

Med24 tilbyder flere forskellige praktiske former for tilbehør til dine træningselastikker. Dette tilbehør gør din træning med elastikken nemmere og gør det muligt at lave nye øvelser, der ikke er mulige at lave uden tilbehøret. Derved er det muligt at opnå en bedre træningsoplevelse, end hvis der kun anvendes elastikker uden tilbehør.
3 Produkt(er)
Thera-Band, som Med24 har til leverandør, leverer hele pakken når det kommer til træningselastikker, hvilket vil sige både træningselastikkerne og tilbehøret. Af tilbehør har kan nævnes greb/håndtag, døranker og træningsstrop. Håndtagene er bløde og behagelige for hænderne, men samtidig giver de en stabilt greb. Dørankeret giver dig mulighed for at fortøje træningselastikken i døren. Træningsstroppen gør det muligt at fæstne træningselastikken til din ankel eller andre steder på kroppen. Dette tilbehør gør det muligt at lave nogle mere avancerede øvelser med dine træningselastikker og derved opnå en forbedret træningsoplevelse. Køb dit tilbehør til træningselastikker på Med24.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.