Puori Plante Protein Booster - 317g

1
1
1
1
Se alle produkter fra Puori & Puori x Green Kitchen Stories
Varenummer: 42248

NYHED fra Puori x Green Kitchen Stories; Puori Plante Protein Booster

Det nye plantebaserede proteinpulver fra Puori stammer udelukkende fra ærter. Ærter har nemlig en høj proteinkvalitet og indeholder mange af de vigtige og essentielle aminosyrer. Derudover er dette planteprotein certificeret vegansk, hvilket gør det til det helt ideelle  proteintilskud for veganere og vegetarer eller folk som gerne vil spise mere plantebaseret og bæredygtigt. 

Derudover er der blevet blandet naturligt calcium i Puori Plante Protein Booster - dette kalk er udvundet fra alger. Det kan være en udfordring for mange, der spiser plantebaseret at indtage tilstrækkelige mængder af calcium gennem kosten. 

Selvom produkter er særligt udviklet til veganere og vegetarer, kan det selvfølgelig anvendes af alle.

Godt for muskler, knogler og fordøjelse

Proteiner er med til at vedligeholde kroppens muskelmasse - simpelthen for de indeholder nogle aminosyrer, der fungerer som byggesten, som vedligeholder og opbygger vores muskler. Puori Plante Protein Booster består af rent ærteprotein, som indeholder mange af de essentielle aminosyrer som vi ikke kan danne selv og skal have gennem kosten . Derudover spiller calcium også en vigtig rolle for at  musklerne kan fungere normalt - det løber blandt andet ind og ud af musklerne og fungerer på den måde som et signal til musklerne.

Protein og calcium bidrager også til normale knogler. Da vores knogler i kroppen hovedsageligt består af calcium, er kalk netop meget vigtig for normale knogler. Derudover spiller protein også en rolle i forhold til at være med til at vedligeholde normale knogler. Mange har gavn af et tilskud af calcium og specielt personer som primært spiser plantebaseret, da det kan være svært at få dækket det daglige behov for calcium hvis man ikke indtager mejeriprodukter.

Vi ved alle, at mave-tarmsystemet og fordøjelsen helt generelt er en vigtig funktion i kroppen. Det er den som sørger for vi får næring ud i kroppen fra den mad vi spiser. Dermed er fordøjelsesenzymer altså en vigtig "spiller" i denne funktion, da de sørger for at kroppen kan optage den næring som er i maden. Derfor er calcium også vigtigt for din fordøjelse - i og med det er med til at sørge for at fordøjelsesenzymerne fungere normalt.

Egenskaber:

  • Planteproteinpulver, der indeholder alle de essentielle aminosyrer
  • Unik, letopløselig protein booster uden eftersmag, der kan tilsættes smoothies, juice eller bruges til bagning eller madlavning
  • Naturligt og letoptageligt organisk calcium udvundet af havalger, der høstes omhyggeligt for at bevare det lokale marine miljø
  • Gluten- og laktosefri samt halal

Certificeret vegansk - altid 3. parts testet og certificeret for renhed og kvalitet

Puori x Green Kitchen Stories er en serie af kosttilskud der er optimeret som supplement til en plantebaseret kost. Produkterne er udviklet med fokus på kvalitet, renhed og effektivitet, de kommer i en ny bæredygtig emballage, er certificeret vegansk og altid 3. parts testet og certificeret for renhed og kvalitet. Scan QR-koden på produktet og se resultaterne.

Det svensk-danske par David Frenkiel og Luise Vindahl er parret bag den prisvindende vegetariske madblog og app Green Kitchen Stories. De er bedst sælgende forfattere af fem vegetariske kogebøger, der er udgivet på mere end 15 sprog. De har tilhængere fra hele verden og har ført vejen frem for grønnere spisevaner i de sidste 10 år.

Tilsammen lancerer Puori og Green Kitchen Stories nu en serie af kosttilskud der er af høj kvalitet og vægter renhed, effektivitet og kvalitet - og som er specielt udviklet til veganere og vegetarer, men kan anvendes af alle. 

Dosering og anvendelse:

1 måleske dagligt. 
Pulveret kan blandes i smoothies, juice, i bagværk eller maden generelt.
En måleske indeholder 50 kcal, 9,7 g protein og 200 mg calcium. 


Indhold:
317 gram
(svarende til 25 dages forbrug)

Næringsdeklaration per 100 g:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Calcium

1732

mg

217%

Energi

1654 kJ / 395 kcal

Fedt

10 g

- heraf mættede fedtsyrer

1 g

Kulhydrater

0,5 g

- heraf sukkerarter

< 0,5 g

Protein

76 g

Salt

2,1 g

*RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn fra 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Ærteprotein isolat (95%), Alger (Lithothamnion calcareum), Rapsolie

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Puori & Puori x Green Kitchen Stories
Varenummer: 42248
BPA free Vegan Reg trademark Solvent-free
BPA free Vegan Reg trademark Solvent-free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.