Puori x Green Kitchen Stories

3 Produkt(er)

Ny serie af vegansk certificerede kosttilskud i genanvendelig emballage

Puori x Green Kitchen Stories er en serie af kosttilskud udviklet til at understøtte en plantebaseret såvel som en normal kost. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser med høj optagelighed og med fokus på kvalitet, renhed og effektivitet. De kommer i genanvendelig emballage, er certificeret veganske og altid 3. parts testet og certificeret for renhed og kvalitet.
De nye produkter inkluderer en multivitamin & mineral, der bl.a. indeholder B-vitaminer, K2-vitamin og plantebaseret D3-vitamin. Et økologisk planteprotein beriget med naturlig kalcium fra havalger og en spændende vitamin B12- Berry Booster i pulverform. Du kan læse mere om produkterne HER.

Om Puori:

Danske Puori udvikler højkvalitets kosttilskud funderet i videnskabelig evidens med fokus på en holistisk tilgang til sundhed og produkter baseret på naturlige og effektive ingredienser. Missionen er at løfte industrien mod mere transparens og renere produkter. Altid 3. parts testet for renhed og kvalitet.

Om Green Kitchen Stories:

David Frenkiel (SE) og Luise Vindahl (DK) er parret bag den prisvindende vegetariske madblog og app Green Kitchen Stories. De er i de sidste 10 år gået forrest med at vise vejen mod grønnere spisevaner. De har følgere fra hele verdenen og er forfatterne bag fem bedst-sælgende vegetariske kogebøger, der er blevet udgivet i mere end 15 forskellige lande.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.